Haberler

4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali Yarın Başlayacak

Malatya’da, 4. Uluslararası Bisiklet Festivali yarın başlayacak.

Malatya'da, 4. Uluslararası Bisiklet Festivali yarın başlayacak.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun destekleriyle düzenlenecek olan 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Double Tree by Hilton Malatya Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, "14-17 Ağustos tarihleri arasında 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimiz, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun da destekleriyle daha geniş kapsamlı yapacağız. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimiz kamp alanına yerleşmeye başladı. Yaklaşık 200 bisikletçimiz Malatya'ya geldi" dedi.

Ekici, Malatya'da bisikleti yaygınlaştırmak istediklerini ifade ederek, "Malatya'mızın doğal zenginliklerini ve kültürünü Türkiye'ye göstermek istiyoruz. İlk 5 bisikletçi ile başlayan 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini bu yıl 200 bisikletçinin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu festival, Türkiye'nin yanı sıra uluslararası anlamda da büyük bir dikkat çekiyor" şeklinde konuştu.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Aziz Karaca ise, 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin geniş bir katılımla düzenleneceğini kaydederek, "Malatya adına büyük bir organizasyon olacak. 4 gün sürecek bu organizasyonda, il dışından gelen bisikletçilere hem Malatya'mızı tanıtacağız hem de Malatya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini göstereceğiz" diye konuştu.

İzmir'den festivale katılan bisiklet gezgini Urim Babacan da, Malatya'da düzenlenen festivalin bisikleti yaygınlaştırma adına güzel bir organizasyon olduğuna değinerek, "Malatya'yı daha önceden kayısı ile bilirdik. Ama bir bisiklet festivalinin olduğunu öğrendiğimizde hele de Nemrut Turu'nun yapılacağını duyduğumuzda çok mutlu olduk. Güneşin doğuşu ve batışını Nemrut'tan izlemek bizim için çok güzel bir etkinlik olacak" dedi.

Mersin'den festivale gelen bisiklet gezgini Mustafa Kaya da, "Böyle sıcak yaz günlerinde bu tür etkinlikler içimizi serinletiyor. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırma ve bisikletçilerin bir araya gelmeleri adına güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Ekici Battalgazi Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title