Haberler

Yaptığı canlı yayında "İntihar edeceğim" dedi, ertesi gün evinde ölü bulundu

Güncelleme:

İzmir'de psikolojik sorunları olduğu bilinen bir şahıs sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak intihar edeceğini söyledi. Bir gün sonra kendisinden haber alamayan komşuları, şahsı evinde merdiven tırabzanına asılı olarak buldu. Merhumun 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Akşam saatlerinde Tire ilçesine bağlı Bahariye Mahallesi, Buğday Dede Caddesi'nde bulunan bir evde meydana gelen olayda, iddiaya göre, psikolojik sorunları olan Osman K. (42), 26 Aralık'ta sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında intihar edeceğini söyledi.

MERDİVEN TIRABZANINA İPLE ASILI BULDULAR

Kendisinden haber alamayan komşuları bir gün sonra Osman K.'nın evine gitti. Eve giren komşuları, Osman K.'yı merdiven tırabzanına iple asılı halde buldu. İhbar üzerine eve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Osman K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

2 ÇOCUK BABASIYDI

Osman K.'nın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tire Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Osman K.'nın evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilirken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bahariye 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

UGUR:

Tüm milletin psikolojisi bozuldu

7
1
yanıtYanıtla
Kadriyebjlk:

Ne hale geldikkkk:((

2
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Dertsiz bir kul varmıdır acaba dünyada parada sağlığı kurtaramayabiliyor buna tanık oldum hayatın güzelliklerini değerlendirmek lazım olumlu düşünmek bir sokak kedisini seviyorum oda sevgi gösterisi sunuyor budahi stres attırıyor insanda bunalımda kötü tabiki tedavi gerektiren durum üzüldüm kardeşime Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title