Haberler

Yabancı uyruklu genç kızın tarlada doğurduğu bebek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu ve 18 yaşından küçük hamile kız, bebeğini tarlada doğurdu. Olay yerine giden sağlık görevlileri, bebeğin cansız bedeni ile karşılaştı. Olay sonrası Suriyeli genç kızın birlikte yaşadığı kişi istismar suçundan gözaltına alındı.

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde Suriyeli 17 yaşındaki İ.E.E.'nin hastaneye 100 metre kala sancıları artınca yol kenarındaki tarlada doğurduğu kız bebek yaşamını yitirdi. 8 aylık bebeğin cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken İ.E.E.'nin birlikte yaşadığı Suriye uyruklu 23 yaşındaki Ç.İ. 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan gözaltına alındı.

SANCILARI ARTTI

Edinilen bilgiye göre, Karaçulha Mahallesi'nde 17 yaşındaki yabancı uyruklu hamile İ.E.E., sabah saatlerinde evde sancılanınca birlikte yaşadığı yabancı uyruklu Ç.İ.'den (23) yardım istedi. C.İ. de kendisini otomobille ilçedeki özel bir hastaneye götürmek üzere yola çıktı.

HASTANE YOLUNDA TARLADA DOĞURDU

Yolda sancısı artan genç kadın hastaneye yaklaşık 100 metre kala araçtan inerek tarlanın içerisinde doğum yaptı. Tarlada gerçekleşen doğum olayı üzerine Ç.İ. hastaneye giderek görevlilerinden yardım istedi.

BEBEĞİN ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 8 aylık dünyaya geldiği belirtilen kız bebeğin yaşamadığını görünce durumu polise bildirdi. Bebeğin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KİŞİ İSTİSMARDAN GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.. İ.E.E.'nin birlikte yaşadığı Ç.İ. ise 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaçulha Fethiye Muğla Haberler

500

Yorumlar (19)

melike:

araplar. sizce kültür, eğitim, sanat, saygı sevgi, insanlık . . . bir çok alanda örnek alınabilir mi. Çocuklarımız aynı okullara gidecek, onlardan öğrenecek. Çocuğu okula gidenler bilir, öğretmenden çok arkadaştan öğreniyor çocuk. Geleceğe bakarken çocuklarım adına gerçekten çok üzülüyorum. Çocuğunu zengin okullarında okutma imkanı olanlar bizleri yönetirken bizim gibi düşünemiyorlar

22
9
yanıtYanıtla
,,,:

ne diyorsun salak .

yanıt4
yanıt19
vatandaş:

elin yabancı uyruklusunun çocuğuna çocuk yuvalarında biz bakalım, yabancı uyrukluların işledikleri suçların cezası olarak hapishanelerimizde biz besleyelim. . . daha neler neler. biz ensarız ya (!)

15
9
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamlar dogurmaya gelmişler yaşlısı genci alayı doguruyor

18
4
yanıtYanıtla
DOKTOR ALPER KUNTEPER:

fareler gibi dokuz ayda bir VIRTLIYORLAR

yanıt11
yanıt6
HALK:

bunlar onikisinde başlıyor, altmış oluncaya kadar doğuruyorlar

yanıt14
yanıt4
svg:

işte bu devletin sucu 3 çocuktan fazlasını yasaklasın bunlara 3 çocuktan fazlası sınır dışı edilsin yada yaptırım uygulansın . .

yanıt5
yanıt5
Bize Allah Yeter:

tamam doğurmaya gelmişler ama bu durumlarından istifade edenler. haberi tam okumadın galiba.

yanıt1
yanıt8
TRAKYALI:

ARAP KÜLTÜRÜNDEN KURTULALIM, MEDENİYET BU DEĞİL.

13
8
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

çok zor bir durum. . . . cahil toplumda aforoz edilmek kadar zor hiç bir şey yoktur. . . yarın hepimizin çocuklarının başına ne geleceğini bilemeyiz. . . düşmez kalkmaz bir allahtır. . . . rabbim yar ve yardımcısı olsun,

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title