Haberler

Venezuela'da kaçak altın madeninde göçük: En az 30 ölü, 100 kişi toprak altında

Güncelleme:

Venezuela'nın Bolivar eyaletinde kaçak işletilen Bulla Loca adlı altın madeninde göçük meydana geldi. Göçüğün heyelandan kaynaklandığı belirtilirken, faciada en az 30 kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 100 kişinin toprak altında mahsur kaldığı belirtilirken, bölgeye helikopterle arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Venezuela'da kaçak işletilen altın madeninde heyelan nedeniyle meydana gelen göçükte en az 30 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 100 kişi toprak altında mahsur kaldı.

VENEZUELA'DA ALTIN MADENİNDE GÖÇÜK

Venezuela'nın Bolivar eyaletinde yer alan Angostura kasabasında kaçak işletilen Bulla Loca adlı altın madeninde göçük meydana geldi. Madende meydana gelen çökme anı anbean kayıt altına alındı. Bolivar Güvenlik Sekreteri Edgar Colina Reyes basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bağımsız bir komisyonunun bölgeye hareket ettiğini ve olaya ilişkin kapsamlı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Venezuela İletişim ve Enformasyon Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yetkililerin ölen, mahsur kalan veya yaralananların tam sayısına henüz ulaşamadığı ifade edildi.

Venezuela'da kaçak altın madeninde göçük: Çok sayıda ölü ve mahsur kalanlar var

30 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 100 KİŞİ TOPRAK ALTINDA

Angostura Belediye Başkanı Yorgi Arciniega ise yaptığı açıklamada, kazada en az 30 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaklaşık 100 kişinin toprak altında kaldığını ifade etti. Helikopterle kasabaya arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

ÇÖKMENİN NEDENİ HEYELAN

Venezuela basınında çıkan haberlerde çökmenin heyelandan kaynaklandığı ve toprak altında tam olarak kaç kişinin kaldığının bilinmediği ifade edildi.

Brezilya sınırındaki Bolivar eyaleti altın, elmas, demir, boksit ve koltan rezervlerinin zengin olmasıyla tanınıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Venezuela 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (4)

Mark Kolçak:

Altın satın almamalıyızki.. kimse altınların peşine düşmesin. Altın yerine MANTIK satın almalıyız. Ben altın almayı düşünüyordum ancak bu haberlerden sonra VAZ geçiyorum. Şu an bankalarda sadece DÖVİZ lerim var. Altın yok ve almayacam.

6
11
yanıtYanıtla
Hsn:

Mantık alalım deyip dövizmi alıyorsun senin mantığın dolar sanırım.Yatırım uzmanları diyorki;Kağıt paranın enflasyonu var dolar durduğu yerde erir,bankada 1000doların varsa 5yıl sonra o 1000dolara bugün aldıklarını alamayacaksın,dolarını boz altın al dolardan kat kat fazla kazandırır diyeceğim ama mana hiçlik diyeceksin yine neyse boşver.

yanıt6
yanıt1
Doğrucu:

Tl almada yumurta bile alsan gene kardasın

yanıt1
yanıt0
birgörüş:

İslam ülkesi olmayıncva hıristiyan olunca içimizdeki haçlı kefereleri olumsuz yorum yazamıyor. Afganiastan da olsaydı ortalığı yangın yerine çevirmişlerdi yorumlarla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title