Haberler

Vali Öner, yeni yıla eksi 16 derece soğukta görev yapan personelle girdi

Güncelleme:

Vali Öner, yeni yıla eksi 16 derece soğukta görev yapan personelle girdi Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 2022 yılının son gecesinde şehrin giriş noktalarında nöbet tutan polis ekiplerini ziyaret ederek, moral verip yeni yılını kutladı.

Vali Öner, yeni yıla eksi 16 derece soğukta görev yapan personelle girdi

ARDAHAN - Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 2022 yılının son gecesinde şehrin giriş noktalarında nöbet tutan polis ekiplerini ziyaret ederek, moral verip yeni yılını kutladı.

Vali Öner, ilk olarak Ardahan-Kars kara yolunun Çamlıçatak uygulama noktasındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Vali Öner, Jandarma Albay Ramazan Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ile birlikte, yeni yıla güvenlik noktalarında girecek olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Ardahan- Kars karayolundaki Çamlıçatak jandarma noktasına gelen Vali Öner, ekiplerle beraber denetim yaparak, durdurulan sürücü ve yolculara çikolata ikram etti. Araç sürücülerinin yeni yılını kutlayan Vali Öner, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezine geçen Vali Öner, merkezde görev yapan personelin yeni yılını tebrik ederek tatlı ikramında bulundu. Vali Öner, Ardahan-Göle karayolundaki Polis yol kontrol ve uygulama noktasında eksi 16 derece soğuğa rağmen görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti.

Vali Öner, "2023 yılına görevi başında girecek olan kurumlarımızın çalışanlarını ziyaret ettik. Yeni yıla Göle uygulama noktasında görev yapan emniyet personelimizle birlikte gireceğiz. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği, geceyi geçirmeleri için bütün tedbirleri aldı. Diğer kurumlarımızda da tüm tedbirleri aldık. İnşallah vatandaşlarımız huzur içerisinde tüm geceyi geçirecekler. Şu anda herhangi bir olumsuzluk yok. İlimizde tüm güvenlik görevlilerimiz görevlerinin başındadır. Görevi başında olan bütün ekiplerimize başarılar diliyorum" dedi.

Vali Öner, son olarak Ardahan Devlet hastanesini ziyaret ederek, hastalara şifalar diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ardahan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title