Haberler

Trafikte yol verme tartışması bıçaklı kavgaya döndü! Anbean kamerada

Güncelleme:

Adana'da bir motosiklet sürücüsü, trafikte yol verme yüzünden tartıştığı otomobil sürücüsüne bıçakla saldırdı. Çıkan kavgada kimse yaralanmazken o anlar çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü ile ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştı.

BIÇAĞINI ÇIKARIP SALDIRDI

Motosiklet sürücüsü kırmızı ışıkta durdukları sırada cebinden çıkarttığı bıçakla kendisine yol vermeyen otomobil sürücüsüne camdan saldırmaya başladı.

KAVGA ANI KAMERADA

Bunun üzerine çevredekiler araya girerek motosiklet sürücüsünü uzaklaştırdı. Ancak bir süre sonra saldırıya uğrayan şoför, otomobilinden inip kendisine bıçakla saldıran motosiklet sürücüsünün yanına gitti. İkili bu sefer de kavgaya tutuşunca çevredeki vatandaşlar sürücüleri ayırdı. İkili arasında çıkan kavgada kimse yaralanmazken kavga ve saldırı anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Adana 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

ERKAN :

herkes ceo olmuş herkesim bir acelesi var saniyesi para olmuş milletin. gideceğin yere 5 dk geç git yada erken çık ona göre git yok. hep bir yarış içinde trafikte

10
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben şahsen şaşırmıyorum millet bırakın araba kullanmasını daha yolda yürümesini bilmiyor bize öğretmenlerimiz elli sene önce kaldırımda yürürken sağ tarafı kullanmamızı öğretmişlerdi sokakta herkes kafasına göre bir sağdan bir soldan yürüyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title