Haberler

Tekneyle denize açılıp çıplak poz veren turist kadınlar gözaltına alındı

Güncelleme:

Muğla'da tam kapanma döneminde Göcek Koyu'ndaki bir yattan kameralara yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. Görüntülerde lüks tekne ile denize açılan bir grubun çıplak vaziyette birbirlerinin fotoğraflarını çektiği anlar yer aldı. Görüntülerin sosyal medyada tepki toplamasının ardından çıplak fotoğraf çeken kadınlar gözaltına alındı. Kadınlardan birinin, "Müslüman ülkede fotoğraf çekmemek gerekli, yapacaksınız da sağduyulu yapın konum işaretlemeyin" sözleri pes dedirtti.

Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu'nda şaşkına çeviren görüntüler kaydedildi. Tam kapanma döneminde özel yatların denize çıkmalarına izin verildiği Muğla'da vatandaşların kamerasına tekneyle denize açılan bir grubun çıplak şekilde tekne üstünde durduğu ve kamerayla birbirlerinin fotoğraflarını çektikleri anlar yansıdı.

GÖZALTINA ALINDILAR

2 erkek ve 6 kadının olduğu yattaki görüntülerin sosyal medyada yayıldı. Rus haber ajansından Lider Gazetesi'nin aktarımına göre ise teknede çıplak fotoğraf çeken kadınlar 'uygunsuz davranış' gerekçesiyle gözaltına alındı. Genç kadınların polis ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

"YAPACAKSANIZ DA KONUM İŞARETLEMEYİN"

Rus televizyon ağına dahil bir kanala konuşan kadınlardan biri ise, Dubai'de çıplak fotoğraf çekimi yapan kadınların gözaltına alınmasını hatırlatarak "Müslüman ülkelerde çıplak fotoğraf çekmemek gerekli ama bunu tam olarak anlamak için hata yapmanız gerekiyor. Ama yapacaksanız mümkün olduğunca sağduyulu yapın, konum işaretlemeyin "dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Ayrıca özel yatta uygunsuz görüntülerle tepki toplayan Ukraynalı turist kadınlardan bir tanesi önce sosyal medya hesabında o güne dair paylaştığı çıplak fotoğrafları kaldırdıktan kısa bir süre sonra da sosyal medya hesabını tamamen kapattı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Muğla 3. Sayfa Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Bakmadan Geçme

Galatasaray Süper Kupa'yı kaldırdı mı? GS Süper Kupa'yı aldı mı, ne zaman kaldırdı? Benzema Fenerbahçe'ye mi geliyor? Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi Sinan Oğan 2028'de aday mı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan tekrar aday olacak mı? Galatasaray neden 2 kupa aldı, neden çift kupa verildi? #127942 #127942 Kılıçdaroğlu nerede konuşuyor? Kemal Kılıçdaroğlu nerede canlı yayında, ne söyledi? İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (4)

Orhan Dik :

neticede burası mısır değil. sahilde herkesin içinde de değiller. ben gece dereye işeyebiliyorsam, sarhoşlar beşiktaş sahile işeyebiliyorsa, onlar da istedikleri gibi davransınlar kirlilik yok kendi hallerindeler, neden gözaltına alınıyorlar, neden linçleniyorlar ilginç. Turistleri korkutuyorlar göz altına alınabilirsiniz diye. yazık

46
138
yanıtYanıtla
SMMM:

orhan bik, sen ne saçmalıyosun. dünyanın her yerinde ahlaksızlık olarak tanımlanmış bişey çıplaklık. bunun mısırı hollandası yok. çok görmeye meraklıysan genel eve git burda ahlaksızlık yapma.

yanıt49
yanıt14
Alper Ünver:

afganistan olduk

32
54
yanıtYanıtla
Alper Ünver:

alkol yasağından sonra birde bu

17
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title