Haberler

Tatlıcının vitrinindeki baklavayı yiyen fare kameraya yansıdı

Güncelleme:

İstanbul'da bir tatlıcının vitrininde yer alan fare, bir tepsi baklavayı kenarından yerken görüldü. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'un Küçükçekmece Sefaköy İnönü Mahallesi'nde bir tatlıcının vitrinindeki şey dikkat çekti. Gece vakti tatlıcı vitrininde fare olduğunu gören bir müşteri, fareyi cep telefonu kamerası ile kaydetti.

GÖRÜNTÜLER BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Vitrinde yer alan baklava tepsisinin kenarından baklava yediği görülen farenin görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki topladı. Üzeri açık bırakılan tatlılardan nasibini alan farenin, uzun süre tatlıların arasında durduğu görüldü.

Tatlıcının vitrinindeki baklavayı yiyen fare kameraya yansıdı

ÜMRANİYE'DEKİ OLAYI AKILLARA GETİRDİ

Hatırlanacağı üzere daha önce de Ümraniye'de ünlü bir fırının vitrininde farelerin cirit attığı görüntüler büyük ses getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İnönü mahallesi Küçükçekmece İstanbul Sefaköy Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (95)

GAK GUGUG:

Ben geç bir fırını şikayet ettim adamların bana cevabı fırına gittik dediğiniz gibi eksiklikleri tespit ettik ama 1 ay süre verdik demiş 1 ay sonra tekrar denetime gidilmiş bu sefer eksikliklerin giderildiği yazılmış ulan niye süre veriyon varsa eksiklik yapıştır cezayı işte dostlar alışverişte görsün.. Çok zor bir ülkede yaşıyoruz her zaman derim bizim ülkede sadece coğrafi konumundan dolayı kalınır yaşanır bizim adımız müslüman ama elin yahudisi hristiyanı bizden daha dürüst daha çalışkan o yüzden para da teknoloji de onlarda

21
7
yanıtYanıtla
enes dagdelen:

Devlet senin aklinla hareket etmiyor

yanıt3
yanıt9
Objektif:

Cok dogru tebrikler aynen katiliyorum.

yanıt0
yanıt0
REALİST:

bende diyorum ki bazı tatlılarda neden ekstra lezzet var meğerse bazılarını fareler mayalıyormuş :p

17
9
yanıtYanıtla
Süleyman:

Helal hoş olsun hayvana kobay olarak kullanırken iyimiydi ilaç aşı deneylerinde işe yarıyor aslan parçası Allah herşeyi bilerek yaratır

17
8
yanıtYanıtla
Enis Öztürk:

Sen diyin lan değişik

yanıt1
yanıt1
ali:

çinlilere laf ediyoruzda çinlilerden farkımız yok :)

21
0
yanıtYanıtla
POYRAZ:

Denetim yok, cezalar yetersiz. . Sonuç ortada. Bunun şakası yok, veba gibi birçok bulaşıcı hastalık yayılabilir.

19
2
yanıtYanıtla
Esrarengiz:

belki Fare tatina bakıyor olmuş mu olmamış mı ona göre ustaya bilgi veriyor

15
6
yanıtYanıtla
asya:

??????

yanıt0
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title