Haberler

65 yaş üstü 3 kişi, polis ekiplerini görünce otların arasına saklandı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de 65 yaş üstü olduğu öne sürülen 3 kişi, devriye gezen polis ekiplerini görünce otların arasına saklandı. O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sultangazi'de 65 yaş üstü olduğu öne sürülen 3 kişinin polisten saklandığı anlar amatör kameraya yansıdı.

Olay, Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasının 3'üncü gününde mahallede bulunan yeşillik alanda ilginç bir görüntü kaydedildi. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, boş bir arazide otların arasına uzanarak saklanmaya çalışan üç kişi amatör kameraya yansıdı.

POLİSLER GİDİNCE ÇIKTILAR

65 yaş üstü olduğu öne sürülen 3 kişinin devriye gezen polis ekiplerinden saklanmaya çalıştığı, bir süre otların arasında gizlendikten sonra ayağı kalkarak bulundukları yerden uzaklaşmaları kameraya yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (23)

Adnan Kulu:

Yazık günah değil mi bu 65 yaş üstü vatandaşa otobüs e almazlar markete sokmazlar sokağa cikartmazlar sıkın kafasına kurulun bari

14
17
yanıtYanıtla
Ak-ıl:

Aslında her gün evlerinin bölgesinde çıkıp dolaşabilmeliler. Bu sağlıklı yaşam için şart. Aksi halde salgın sonrası hastaneler romatizma vakalarıyla dolacak. Ama otobüse binip gezmelerine karşıyım. Çünkü otobüs bedava yada çok düşük ücretli olunca gerçekten sırf gezmek için 3-4 vasıtalık yere giden yaşlılara çok rastladım. Üstelik kalabalık saatlerde bile biniyor ve oturabilmek için de herkesin gözüne bakıyorlardı.

yanıt2
yanıt0
Nur:

Türkiye de hemen hemen her konuda baskıcı bir yönetim şekli var. Bu virüs kurallarında gerçekten çok abarttı! Belli bir süre sonra insanın psikolojisi bozulur!

10
13
yanıtYanıtla
Can24:

Sen baskı görmemişsin avrupada insanlar 1 ay sokağa çıkamadı da senin gibi cahil cahil konuşan biri çıkmadı

yanıt4
yanıt2
Nur:

Ben Avrupa da yaşıyorum ve bulunduğum yerde sokağa çıkma yasağı olmadı. Maske takma zorunluğu sadece kapalı alanlarda geçerli oldu, alışveriş yerleri gibi.. Bizler birçok aktivitelerimizi yürüyüş, spor vb. yapabildik. Bilmediğiniz konuda yorum yapmayınız!

yanıt4
yanıt1
kara:

Amcalar biz sizi koruyoruz virüse yakalanma riskiniz yüksek diye yani zararı size. . . yanlış yapıyorsunuz

10
8
yanıtYanıtla
şaşmaz:

Yasak ne kolay elbet yansimasi olur goruruz bunlar mesele degil millet ac yol su elektrik olarak bir yere doer elbet

9
8
yanıtYanıtla
grsy:

sende acsin

yanıt4
yanıt0
Gurbetci:

Hahha hastayim ulkemin guzel insalarina.

10
4
yanıtYanıtla
bülent:

:) Amcalar komando , bir saatten sonra tutamassın , başlarım virüsede koronoyada diyip küfürü basıyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title