Haberler

Anne babası kavga eden genç kız balkondan atladı! Cansız bedenin başında bile tartışmaya devam etmişler

Güncelleme:

Sultanbeyli'de anne ve babasının kavga etmesi üzerine sinir krizi geçirerek balkondan atlayan genç kız hayatını kaybetti. Komşular, anne ve babanın genç kızın cansız bedeni başında bile kavga etmeye devam ettiklerini söyledi.

Adil Mahallesi'nde iddiaya göre 23 yaşındaki Rabia Tanrıvermiş, annesi ile babasının sürekli kavga etmeleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyordu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP BALKONDAN ATLADI

Dün akşam saatlerinde Tanrıvermiş çifti yine tartışmaya başladı. Hatta iddiaya göre babası, annesini kemerle dövdü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Rabia Tanrıvermiş kendisini bir anda beşinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı bıraktı.

Anne babası kavga eden genç kız balkondan atladı! Cansız bedenin başında bile tartışmaya devam etmişler

HAYATINI KAYBETTİ

Kaldırıma düşen genç kız ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri edildi. Sağlık ekipleri kaldırımda kanlar içinde yatan genç kızı, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anne babası kavga eden genç kız balkondan atladı! Cansız bedenin başında bile tartışmaya devam etmişler

"KIZLARININ BAŞINDA KAVGA ETMEYE DEVAM ETTİLER"

Aynı apartmanda oturan ve gürültü üzerine dışarı çıkan Metin Kızıltaş, "Ailevi mesele olduğunu biliyorum ama detaylı bilgim yok. Kız yerde yatarken hala birbirleri ile kavga ediyorlardı" dedi.

Mahalle sakini Ramazan İçlek de, "Biz sese indik aşağı, çığlık vardı. Burada zaten bir erkek, ablası vardı. Kızı bağırdı, 'Uyuşturucu kullanıyor, kemerle dövdü, annemi dokuz yerinden bıçakladı' diye. Bunları söyledi diye gitti kıza vurmaya çalıştı, bir de ondan kıyamet koptu. Sonra polisi aradık. Ambulans yetişti kadını götürdüler. Adam kızına bağırıyordu 'Polisi aramak yok' diye. Çığlık atan kızı, 'Kadın cinayeti, kadına şiddet var' dedi. O kıza da gitti saldırdı. Ben de müdahale etmeye çalıştım" diye konuştu.

Polis olayın meydana geldiği binanın önünde ve sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri genç kızın düştüğü yerde ve beşinci kattaki evde detaylı inceleme yaptı. Anne ve baba ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (73)

Büşra:

Rabia artık ALLAH''a kavuştu ve kurtuldu. Bu dünyanın kötülükler O''na rabbi olan ALLAH''a kavuşarak kurtuluşa eren Rabia''ya hiç bir şekilde dokunamaz. Bu dünya hayatına özel olan sıkıntı ve keder O''na rabbi olan ALLAH''a kavuşmakla kurtuluşu kazanan Rabia''ya asla ilişemez. Bu dünya hayatının hüzün, gam ve yıkımları artık rabbi olan ALLAH''a kavuşup da kurtulan Rabia''ya yani O''na ulaşamaz. Onu kendisinden kurtulmak için kaçtıkları bu hayattan kopardı yani aslında intihar etmedi ve cennetted

5
40
yanıtYanıtla
Ömer:

Saçmalama her sıkınti yaşayan o zaman kendini balkondan mi atsın

yanıt13
yanıt1
Ömer:

Bu kadar övünmeden sonra, sen de kavuşabilirsin.

yanıt12
yanıt0
Ebru:

InsaAllah dediginiz sekilde muamele olunur . Allah rahmet eylesin

yanıt6
yanıt2
Yasin:

Sen insanları intihara mı özendirmeye çalışıyorsun

yanıt9
yanıt1
İntihar:

Sanki intihar eden cennete gider gibi hangi akıl ve mantıkla yazdınız çok merak ettim. İntihar edenler hakkında kuranı kerimde da yada hadisi şeriflerde nerde yazıyor cennete gider gide. Böyle saçma sapan bilgiler ile insanların şuurlarını zehirlemeyin. Yapılan kötü eylemi iyi gibi göstermeyin.

yanıt7
yanıt0
Büşra:

Kimseyi intihara özendirdiğim filan yok, intihar etmelerini söylemiyorum ki. . . İntihar edenlerin cehenneme gittiğini dayatan sığ fikirlere aslında o sığlıklarıyla toplumu yaşanmaz hale getirdikleri için bu intihar etti denilenlerin ölümlerinde teşvik edici rolleri olduğunu ifşa ediyorum. Kim bu sözünü ettiğim kötü rolü iyilik suretinde gerçekleştiriyorsa derhal beni aslında kendi yaptığı ile itham ediyor çünkü kendi gerçeğini ve egosunun karanlığını taşınabilir görmediğinden ettiğini bana atıyor

yanıt1
yanıt8
Burak:

Türkiyede ciddi anlamda kontrolden çıkmış bir toplumsal kargaşa söz konusu. Tüm değerlerimizi, ahlaki normlarımızı kısmi olarak kaybettik; Geri kalanınıda farklı yorumlamaya başladık. Bunların sebeleri arasında: geçim sıkıntısı, dinin belirli kişiler ya da kurumlar tarafından suistimal edilmesi, gelir düzeyindeki adaletsizlik vs bu gibi durumlar insanların psikolojisini alt üst etti. Bunlar kolay aşılabilecek şeyler değil. Düzelmesi için onlarca yıla ve iyi bir analiz-çözüm sistemine ihtiyaç var da bu kimlerin umrunda Herkes kendi çıkarı peşinde. Üzücü allah rahmet eylesin.

29
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

Her seferinde dini ve ekonomiyi bahane edip hükümete giydiren zihniyetten utanıyorum gerçekten. . .

yanıt7
yanıt6
çözüm:

benim anne babamda 30 yıldır kavga eder. sürekli babama kızardım. ama sorun babamda değil, 30 yıldır dayak yediği halde boşanmak nedir bilmeyen annemde. çözüm iş bul para biriktir. o aileden kurtul.

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title