Haberler

Gözü dönmüş taksici, elinde bıçakla dehşet saçtı! O anlar saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Sarıyer'de bir taksi şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Taksici elindeki bıçakla sürücüye tehditler savururken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Sarıyer'de Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre taksi şoförü, yol verme meselesi yüzünden bir otomobil sürücüsü ile atıştı. Atışma üzerine trafik ışıklarında aracını kenara çekip inen otomobilin sürücüsü, taksi şoförüne tepki gösterdi.

ELİNDE BIÇAKLA SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Taksi şoförü ise eline aldığı bıçakla sürücünün üzerine yürüdü. Taksi şoförünün elinde bıçak olduğunu fark eden otomobil sürücüsü, tartışmayı daha fazla büyütmeden olay yerinden uzaklaştı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan tartışma, o sırada oradan geçmekte olan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, taksi şoförünün elinde bıçakla aracını kenara çekip inen sürücünün üzerine yürüdüğü ve bıçağı elinde sallayarak tehdit ettiği görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükdere Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title