Haberler

Kozalak toplamak için çam ağacına çıkan vatandaş, yüksek gerilim hattına yakalanarak can verdi

Güncelleme:

Aydın'da kozalak toplamak için bir çam ağacına çıkan evli ve 1 çocuk babası Yalçın Taş, akıma kapılarak ağaçta asılı kaldı. Ekiplerin elektriği keserek ulaştığı talihsiz adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Talihsiz olay Kuşadası'nda akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kadı Kalesi Mahallesi Yuvam Sitesi girişinde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk babası Yalçın Taş (27), kozalak toplamak için yaklaşık 6 metre uzunluğundaki çam ağacına çıktı. Kozalak toplarken akıma kapılan Taş, ağaçta asılı kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Talihsiz kaza bir evladı babasız bıraktı! Kozalak toplamak için çam ağacına çıkan vatandaş, yüksek gerilim hattına yakalanarak can verdi

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Elektriğin kesilmesinin ardından itfaiye ekiplerince ağaçtan indirilen Yasin Taş'ın yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yasin Taş'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kuşadası Devlet Hastanesi'ne, ardından otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Feci şekilde can veren genç adamın bir süre önce ceza evinden tahliye olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Talihsiz kaza bir evladı babasız bıraktı! Kozalak toplamak için çam ağacına çıkan vatandaş, yüksek gerilim hattına yakalanarak can verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Yuvam Haberler

500

Yorumlar (11)

MEMET33:

GEÇME NAMIK KÖPRÜSÜNDEN, ÜRKÜTÜRSÜN VAKVAKLARI, ORMANA ÇAM EKMİŞLER GİT TOPLA KOZALAKLARI.

5
9
yanıtYanıtla
Aa:

Burada komik olan ne. Allah kaza vermesin. Belki yokluktan topladı

yanıt5
yanıt1
Yok Artık:

Adam cezasını çekmiş çıkmış ekmeğinin peşine düşmüş. Yaptığın yoruma bak, Allah büyüktür senin ne olacağın bellimi.

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

AAAA, , , KES SESİNİ LAN!

yanıt3
yanıt0
helal lokma:

belli ki bu adam hır gür işlerin içine girmek yerine riskli olan yoldan ama helalinden para kazanmayı seçmiş. insanlar cezaevine girdi diye onları hor görmeyin. Allah rahmetlinin de, bizim de günahlarımızı affetsin.

11
2
yanıtYanıtla
Batakçı:

Mal

2
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Senmi pislik seni

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Ülkede ölmek var.

1
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Allah rahmet eylesin vakti bukadar mış bu dünyada

yanıt0
yanıt0
mühendis:

hat ağaçlardan temizlenmeliydi.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title