Haberler

Akrabasına misafirliğe giden 14 yaşındaki çocuk, silahla oynarken kendini vurdu

Güncelleme:

Çorum'da misafir olarak geldiği akrabasının evinde silahla oynayan 14 yaşındaki çocuk, kendini başından vurması sonucu hayatını kaybetti.

Çorum'da Buharaevler Mahallesi'ndeki bir evde meydana gelen olayda, şehir dışından akrabasının evine misafir olarak gelen 14 yaşındaki S.K.K., eline geçirdiği silahın ateş alması sonucu başından vurulmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

OTOPSİ YAPILACAK

İhbar üzerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken, sağlık görevlilerince çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ile birlikte Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından S.K.K'nın cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çorum 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Salih ç:

Biz çocukken misafirliğe gittiğimizde televizyonun kumandasına dokunamazdık ülkece çok değiştik Allah rahmet eylesin kardeşime mekanı cennet olsun

8
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

O silahin öyle ortalikta ne isi var..ALLAH akil fikir versin insanlar bu kadar aymaz cahil olmaz ya..

7
0
yanıtYanıtla
yellow rose:

namluda durduğu gibi durmuyor illet, dikkat etmek gerek ama onsuz da olmuyor

4
0
yanıtYanıtla
Emre S.:

Haber yanlış bu arada tanıdığım kişiler bunlar kendi evlerinde oluyor olay misafirlik falan değil.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title