Haberler

Baba oğul tartışması 4 kurşunla bitti! Biri mezara diğeri hapse

Güncelleme:

Antalya'da Duran G. ile oğlu Cihat G. arasında çıkan tartışma, baba Duran G.'nin oğlunu silahla vurmasıyla son buldu. Cihat G. vücuduna isabet eden 4 kurşun ile yaralandı. Yaralı genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baba Duran G. Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Antalya Alanya'da yaşayan Duran G. (50) ile oğlu Cihat G. (28) arasında iş yerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle baba Duran G., yanında bulunan silahla oğlunu 4 yerinden yaraladı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Baba oğul tartışması 4 kurşun ile bitti! Genç adam hayatını kaybetti

VURULAN GENÇ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Cihat G. sağlık ekipleri tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Cihat G. hayatını kaybederken, baba Duran G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mahmutlar Jandarma Antalya Alanya Haberler

500

Yorumlar (5)

Sefer Aydın:

Asi, bencil vurdum duymaz, doyumsuz ve saygısız bir gençlik yetişiyor, Allah sonumuzu hayreylesin. Çocuğun babasıyla tartışması da ne demek oluyor ya.

12
3
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

babalar! çocuklarınıza terbiye verin, onları sevin... çocuklar! siz de babanıza saygı gösterin, terbiyesizlik yapmayın

10
1
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

HER ŞEYİN HAYIRLISI

6
0
yanıtYanıtla
hasan:

Allah herkese evladında babanında hayırlısını versin

3
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan KESKİN:

Bu dünya sanada kalmayacak baba bey, yapılan tartışma ne olursa olsun sonuç bu olmamalıydı... Sonuç senin için dört duvar, oğlun için mezar değdi mi yaptığına... Olan varsa hanımına, kalan çocuklarına olacak...

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title