Haberler

Ücretini alamayan işçi iş makinesiyle kamyonları parçaladı! Olay anı kamerada

Güncelleme:

Şırnak'ta kömür ocağında çalışan işçi, ücretini alamayınca sinirlenerek kepçeyle iş yerinde bulunan 5 kamyonu ezdi. İşçi diğer çalışanlar tarafından güçlükle sakinleştirilirken, olay anı kameraya yansıdı.

Cudi Dağı eteklerindeki bir kömür ocağında çalışan kepçe operatörü Hakan M., iddiaya göre amcası Ömer M.'den alacağını istedi. Ücretini alamadığı için sinirlenen Hakan M., ekskavatörle kömür ocağındaki yan yana dizilmiş beş kamyonun kabin kısımlarını ezdi.

OLAY ANI KAMERADA

Çevredeki işçilerin müdahalesiyle yatıştırılan Hakan M. iş makinesiyle ezdiği araçlarda büyük hasara neden oldu. Olay, çevredeki başka bir işçi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Cudi Dağı Şırnak 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Ümit Avan:

Ne desem bilemedim, belki yaptığında haklıdır.

117
32
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Bir adamın bunu yapabilmesi için çok önemli bir sebebi olması gerek. Kimse hakkının yenmesine müsade etmez. Demek ki son çare olarak görmüş

123
20
yanıtYanıtla
erdoğan kocabıyık:

Eline sağlık

102
28
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Alınteri ile çalışanın ücretini zamanında vermelisin. Bazı kurumlarda çalışan bazı yan gelip yatan devlet memurlarına bile ayın 15 i yerine ayın 16 sında maaşını yatırsan isyan çıkarırlar.

85
33
yanıtYanıtla
Kemal Polat:

İşçinin Hakkı Yenirmi Garibim Akşama kadar çalışıyor Eve bi ekmek için verin adamın parasını ey taşeronlar bilinki ALLAH ın kabul etmediği şeylerden bitanesi kul hakkıdır

81
16
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Yapmışta...Alacağı varken şimdi borçlu çıktı.O kamyonların paralarını söke söke alırlar.Gitçekti yakasına yapışcaktı ver benim paramı diyecekti.

36
43
yanıtYanıtla
ahmet bozkaya:

garibanın hakkını yemeyeceksin

60
1
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

Haberi nerenizle okuyorsunuz anlamadım? Akrabası borcunu ödemedi diye hıncını işverenindenmi çıkaracak? Alacaklıyken borçlu duruma düşmüş,yazık.

8
5
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Öyle tip dingl patrona böyle sağlam bir deers vermiş.

11
1
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

İşçi kardeş patron kalleş. var mı ötesi...

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title