Haberler

Adana'da bodrumunda timsah besleyen esnaf ekipleri şaşkınlığa uğrattı

Güncelleme:

Adana'da ekipler, bodrumunda timsah besleyen bir esnafın iş yerine baskın yaptı. Nesli Tehlike Altındaki Türlerin Ticaretine İlişkin Sözleşme kapsamında timsaha el konulurken, iş yeri sahibine de 3 bin lira ceza kesildi.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen olayda,. iddiaya göre bir esnafın iş yerinin bodrum katında timsah beslediği ihbarı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti.

TİMSAHI BAŞKA BİRİNDEN ALMIŞ

Polis bodruma yaptığı baskında, Nesli Tehlike Altındaki Türlerin Ticaretine İlişkin Sözleşme'ye (CITES) tabi olan timsaha el koydu. Yurda sokulması, satılması ve beslenmesi yasak olduğu için iş yeri sahibine 3 bin lira para cezası verildi. İş yeri sahibinin de timsahı başka birinden aldığını söylediği öğrenildi.

Timsah, Tarsus ilçesindeki Tarsus Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Çınar Saraç:

Ağam pırt yapmak için izin mi alalım yoksa ceza keser misiniz , içimizdedir tutuyoruz gazı, bu ne yaaa al hayvanı götür vs ne yaparsan yap ceza maşallah ülke vergiden cezalardan dolayı ayakta duruyor

22
11
yanıtYanıtla
senar:

yılan felanda değil timsah yani :) tamam handi bir süre besledin, büyüyünce napacaktın! kime nasıl satacaktın onu, satamadın kaldı elinde nasıl besleyecektin :)

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title