Haberler

Hatay'da PTT önündeki sırada mesafe korunmadığı için tartışma yaşandı

Güncelleme:

Hatay Samandağ'da PTT şubesi önünde para yatırmak için bekleyen kadınlar arasında salgından korunmak için korunması gereken 1 metrelik mesafe kuralına uyulmadığı için tartışma çıktı.

Salgına karşı uzmanların uyardığı noktalardan biri kalabalık ortamlarda korunması gereken sosyal mesafe. Hatay'da da bu yüzden bir tartışma yaşandı.

1 METRE KURALINA UYULMAYINCA TARTIŞMA ÇIKTI

Koronavirüs önlemleri sonrasında banka şubeleri saat 12.00-17.00 arasında hizmet vermeye başlayınca, vatandaşlar Samandağ Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan PTT şubesine akın etti. Vatandaşlar PTT şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Virüsün bulaşmasını engellemek amacıyla tavsiye edilen 1 metre kuralına uymayan kadınlar arasında, zaman zaman sıra yüzünden tartışma yaşadı. Olay yerine gelen polisin uyarılarından sonra kadınlar aralarında en az 1 metre mesafe bırakarak sıra oluşturdu.

Hatay'da PTT önündeki sırada mesafe korunmadığı için tartışma yaşandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samandağ PTT Haberler

500

Yorumlar (6)

börü:

bunlar insan değil ki maske eldiven yok sıraya uyulmuyor allah belanızı versin geberseniz devlet önlem almadı diyeceksiniz sanki bedava mal dağıtıyorlar

9
21
yanıtYanıtla
sivaslı:

sen geber mal millete saygı duymak zorundasın tabi insansan devlet avrupadan vakalı insanları getirerekmi önlem alacak en baştan yurtdışı giriş çıkış yasağı koysaydı bukadar vaka olmazdı .

yanıt4
yanıt8
Crazy:

Afferin bole devam aferin

14
1
yanıtYanıtla
Falcao:

Bu tür zihniyetli insanların anlaması zor

yanıt1
yanıt2
ADMAN:

Bu mesafe konusuna bende sinir oluyorum, adam kulagiyin dibine kadar sokuluyor, 2 mtr. mesafe birak ne var bunda parayla satmiyorlar ya, herkesin sagligi icin.

5
1
yanıtYanıtla
Yunus Onurlu:

Çalıda gül bitmez. Cahile söz yetmez.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title