Haberler

Madde bağımlısı ağabey, kendisine para vermeyen kız kardeşinin boğazını kesti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen ağabey, para istediği kız kardeşinden olumsuz cevap alınca mutfaktan ekmek bıçağını aldı. Kız kardeşinin önce boğazını kesip sonra kalbinden bıçaklayan ağabey gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Salih M. (19) para vermeyen kız kardeşi Nurbari M'yi (17) boğazını kestikten sonra kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

EKMEK BIÇAĞIYLA KARDEŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

Olay, gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Salih M. geç saatte ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Kız kardeşi Nurbari M'den para istedi. Kız kardeş ise parasının olmadığını söyledi. Bunun üzerine ağabey ile kardeş arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Salih M. mutfaktan ekmek bıçağı alıp, kardeşinin boğazını kesti. Ardından da kalbinden bıçaklayarak öldüren ağabey olay yerinden kaçtı.

KIZLARINI KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Cinayet sırasında uyuyan anne-baba, sesler üzerine uyandıklarında kızlarını kanlar içinde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, Nurbari M'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Kaçan ağabey ise bu sabah gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Ceylanpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (36)

Olay:

Uyuşturucu ticareti yapanlara yasa değiştirilip infazı yapılması gerekir

39
0
yanıtYanıtla
gökhan:

tam tersi 2 amirin 1 valinin kellesini al. kaçak çay bile içilmez. ah osmanlı nerdesin.

yanıt1
yanıt0
TRKR:

Bu devlet ne işe yarıyor anlamıyorum. Bu pislikleri besliyorlar hapiste. Asın gitsin

24
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Alan da satan da kullanan da idam edilmeli.

24
1
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

EROL MEHMET YILDIZ Bey sizin fikrinizi sonuna kadar destekliyorum. İnşallah idam gelir de daha işlenmemiş suçların önüne geçer ve kamuoyun vicdanı rahat eder.

yanıt5
yanıt0
Hakkı Budur:

Allah insan fıtratını en iyi bilendir. Kısasta, birini haksız yere nasıl öldürmüşsen Devlette seni öyle öldürür. Netice, Kendinin öldürüleceğini bilen başkasını öldürmez. Eğer bu yapılmazsa Çok ölen olacaktır Dinimiz de CAYDIRICLIK ÖN PLANDA herşey insanın yaşaması içindir. Düşünsenize en yakınınızı öldürene siz ne yapmak istersiniz AYET ''Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas emredildi. Fakat kâtil, öldürdüğü kimsenin yakını tarafından affedilirse kısas düşer. . . . . . . Bakara Sûresi 179

yanıt1
yanıt0
Yalnız:

Hayvanat bahçesi aslanlara atın Bir işe yarar

24
0
yanıtYanıtla
Menemen:

Yasalar suçluyu besliyor....Mazlumu toprağa.....Allah kimseye böyle bir acı vermesin...Ailesine sabır versin.

21
0
yanıtYanıtla
İkinci Çeyrekte Pozitif Etki Var:

Her şey iyiye gidiyor gazı bulduk ayasofyayı açtık bakalım şurada ne var

10
8
yanıtYanıtla
fehmi can:

herşeyi devlete baglamayın yahu kıyamet kopsa tayyip yaptı dicekler maşallah

yanıt4
yanıt5
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title