Haberler

Otomobilden havaya rastgele ateş eden şüpheliye 26 bin lira ceza

Güncelleme:

Başakşehir'de bir otomobilin camından dışarıya rastgele ateş eden ve bu anları sosyal medyada paylaşan 18 yaşındaki şüpheli M.Ö., Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yakalandı. 'Silah kanununa muhalefet' suçundan gözaltına alınan M.Ö.'ye 26 bin lira idari para cezası verildi.

İstanbul Başakşehir'de otomobilin camından dışarıya rastgele ateş eden şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheliye 26 bin lira idari para cezası uygulandı.

EKİPLER HEMEN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şelale Caddesi'nde, bir şüpheli seyir halindeki otomobilin camından havaya rastgele ateş etti. Şüpheli bu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, paylaşılan görüntülere yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kimliği tespit edilen 18 yaşındaki M.Ö. kısa sürede yakalandı. 'Silah kanununa muhalefet' suçundan gözaltına alınan M.Ö.'ye 26 bin lira idari para cezası uygulandı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı üzerinden, M.Ö.'nün adli makamlara sevk edildiğini duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Araç içinden hedef gözetmeksizin ateş ederek masum insanların hayatını riske atanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Şehir eşkıyalığına özenenleri adalete teslim etmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Siber Suçlarla Mücadele Başakşehir Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (51)

Ali Bilgili:

Çok değil mi o para? Bir daha yapmaz kesin

503
25
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

26 bin tl Bazı zengin müsvettelerinin harçlık parası

yanıt174
yanıt1
Ramazan Uslu:

Cezası 2 yıl hapis olacak ki bir daha kimse buna tenezzül edemeyecek,illa birinin ölmesi mi gerekli

460
3
yanıtYanıtla
Halil null:

Bildiğim kadarıyla 2 yıl ceza alsa bile zaten para cezasına çeviriyor lar.

yanıt131
yanıt3
esrefpasali:

halil tutuk evleri full dolu, para cezasi olmali, ceza da almali ki caydirici olsun... Kurumun internet sitesinde yer alan "Ceza İnfaz Kurumları İstatistikleri"ne göre Türkiye'de 8'i çocuk kapalı infaz kurumu olmak üzere 384 cezaevi bulunuyor. Bu cezaevlerinin kapasitesi ise 271 bin 823. Fakat halihazırda cezaevlerinde 309 bin 558 tutuklu ve hükümlü var.

yanıt0
yanıt0
oski:

para cezası nedir hapis cezası vereceksin

309
1
yanıtYanıtla
esrefpasali:

2022 de, 384 cezaevinde 309 bin 558 kişi tutuluyor Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün verileri bunu net bir şekilde gözler önüne seriyor. Kurumun internet sitesinde yer alan "Ceza İnfaz Kurumları İstatistikleri"ne göre Türkiye'de 8'i çocuk kapalı infaz kurumu olmak üzere 384 cezaevi bulunuyor. Bu cezaevlerinin kapasitesi ise 271 bin 823. Fakat halihazırda cezaevlerinde 309 bin 558 tutuklu ve hükümlü var.

yanıt16
yanıt0
Erdal Doğan:

Alacağı ceza hapis cezası olmalıydı çünkü havaya değil normal sokağa rastgele ateş ediyor bu mahluk

222
1
yanıtYanıtla
Naim Habeşi:

ne yaptınız ya adamın hayatı bitmiş 26 TL ceza kesseydiniz

142
8
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Umarım bunu şaka niyetli yazmışsındır.

yanıt34
yanıt14
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title