Haberler

Ölüm Baba ve Oğlunu Doğum Gününde Ayırdı

Ölüm baba ve oğlunu doğum gününde ayırdı Adana'da aşırı sıcak ve nem, 6 torun dedesi Yılmaz Çam'ın solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesine neden olduADANA - Adana'da yaşayan tıbbi satış mümessili Ali Çam, doğum gününde aşırı sıcak ve neme bağlı solunum yetmezliği nedeniyle...

Ölüm baba ve oğlunu doğum gününde ayırdı

Adana'da aşırı sıcak ve nem, 6 torun dedesi Yılmaz Çam'ın solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesine neden oldu

ADANA - Adana'da yaşayan tıbbi satış mümessili Ali Çam, doğum gününde aşırı sıcak ve neme bağlı solunum yetmezliği nedeniyle babasını kaybetti.

Kentte yaşayan 83 yaşındaki 3 çocuk babası, 6 torun sahibi emekli işçi Yılmaz Çam, aşırı sıcak ve nem sebebine bağlı solunum yetmezliği teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede sürdürdüğü 10 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Çam'ın son nefesini verdiği gün, oğlu Ali Çam'ın 55'inci doğum yılını tamamladığı gün oldu.

Yılmaz Çam'ın cenazesi yoğun kalabalıkla birlikte göz yaşları içerisinde Kabasakal Mezarlığı'nda kılınan cenazenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

"Deniz kıyılarında yaşamaları daha anlamlı"

2 çocuk babası Ali Çam, şunları söyledi:

"Babam çok iyi ve güzel bir hayat yaşadı. Mekanı cennet olsun. Havaların etkisiyle birden hastalığı alevlendi. Gücü yetmedi. Solunum yetmezliği çekiyordu. Adana'da sıcakların etkisi alevlenince kurtaramadık. Solunum yetmezliğine nem eklenince bu tür hastalar zorlanıyorlar. Bu tür hastaların deniz kıyılarında yaşamaları daha anlamlı. Bilemiyorsun, oralara götürsen daha iyi olur muydu? Belki daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yılmaz Çam Ali Çam 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title