Haberler

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Güncelleme:

Gaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 8 öğrencinin çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonların patlaması üzerine 8 öğrenci yaralandı.

8 ÖĞRENCİ YARALANDI

Olay, Şahinbey ilçesi Ayıntap Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, okulda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet kutlaması yapıldığı esnada helyum gazlı balonlar bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonrası etrafı alevler kaplarken, patlama alanında yakınında bulunan 6 öğrenci yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluşan öğrencilerden 6'sı ayakta tedavi edilirken 2 öğrenci ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

PATLAMA ANI KAMERADA

Öğrencilerin durumlarını iyi olduğu öğrenilirken, helyum gazlı balonların patlama anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, öğrenci ve velilerin bir arada bulunduğu esnada helyum gazlı balonların patlaması ve çıkan alevler dikkat çekti. O anlarda olay yerinde bulunanlar büyük panik yaşarken, patlamadan etkilenen ve yüzünde yanık oluşan bir kız öğrencinin acıyla sağa sola kaçışması da görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Gaziantep Güvenlik Kaza 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500

Yorumlar (36)

Büşra :

üzücü. Ama bu mezuniyetleri de çok abartıyorlar. Sanırsın oxford'tan mezun oluyorlar. Anaokulundan başlıyorlar kep ve cübbeli mezuniyete. Çok lüzumsuz

377
8
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

SÖZDE DOKUZ AY EĞİTİM GÖRÜYORUZ OKULLARIN KAPANMASINA DAHA YİRMİ BEŞ GÜN YOKMU??? ÖĞETMEN ÖĞRENCİLER KALAN YİRMİ BEŞ GÜNDE NE YAPACAKLAR ???

245
37
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Ülkede tek hedef memur olup memur maaşı almak. Memurların çoğunluğu parayı hak etmiyor ve nedendir bilinmez hep şikayetçiler. Asgari ücretle çalışan insanların fabrikalarda iflahları sökülüyor yinede sesleri bunlar kadar çıkmıyor

yanıt268
yanıt103
VATANDAŞ:

Öğretmenler yattığı yerden maaşını alacak... Öğrenciler kafasına göre takılacak... Servisciler ekmeğine bakacak... Olan anaya babaya ve maaş veren devlete olacak

yanıt209
yanıt84
Ahmet Çakır:

zübeyir.Ne yapacaklar o 20 günde ben söyleyim.Çocuğunuzu alıp başında bekleyip anne babalık yapacaksınız.Okullara çocuklarınızı atıp atıp çocuklarınızı kreş niyetine kullanmayacaksınız devletin okullarını

yanıt75
yanıt148
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Balon patlayınca korkudan yaralananlar cephede olsalar ne olurlar düşünüyor insan!..

94
62
yanıtYanıtla
hakan er:

Helyum gazı patlayıcı değildir bu işte başka bir iş var belki çakmak gazı koyulmuş olabilir

86
16
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

hidrojen var lol

yanıt34
yanıt2
Martin Sikertel:

Hocam çakmak gazı dediğin şey helyumdan daha pahalı; hidrojendir o hidrojen :)

yanıt15
yanıt0
Rukiye Arslan:

Helyum gazı değil o. Hidrojen gazi ile doldurulmuş balonlar. Helyum tepkimeye girmez patlamaz. Merdiven altı işletmelerde doldurulan balonlar. Çok tehlikeli. Turkiyenin her yerine yayılmış sahte uretim yapılıp Helyum diye satılıyor. Hatta is kolu oluşturulmaya çalışılıyor.

88
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title