Haberler

Okmeydanı D 100 Karayolunda Altı Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü

Güncelleme:

D-100 karayolu Okmeydanı mevkiinde altı aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Okmeydanı D 100 Karayolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydan geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de hafif yaralandı. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kaza, D-100 karayolu Okmeydanı mevkiinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 HE 3736 plakalı otomobil ile 34 TFK 01 plakalı taksinin karıştığı kaza oldu. Araçlarını emniyet şeridine alan sürücüler, tutanak kaza tespit tutanağı yazmaya başladıkları sırada bir kaza daha meydana geldi.

HIZINI DÜŞÜRÜNCE ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ

Kaza yerinde sürücüsünün hızını düşürdüğü 34 FM 5948 plakalı araca, aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 GZ 8204 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 GZ 8204 plakalı otomobil kontrolden çıkaran bariyerlere çarptı.

OTOMOBİL YAKLAŞIK 100 METRE SAVRULDU

Ardından yaklaşık 100 metre savrulduktan sonra durabildi. 34 GZ 8204 arkadan çarptığı 34 FM 5948 plakalı araç da önünde bulunan 34 DM 9790 plakalı otomobile çarptı.

6 ARACIN KARIŞTIĞI KAZADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İki kazanın meydana geldiği olayda 6 araç birbirine girdi. 34 GZ 8204 plakalı otomobilde bulunan Abdurrahman Koç olay yerine hayatını kaybederken bir kişi de hafif yaralandı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Kazanın ardından bölgede trafik tek şeritten sağlanırken trafik yoğunluğu oluştu. Araçların çekicilerle olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Olay yerinden görüntüler;

Okmeydanı D 100 Karayolunda Altı Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü

Okmeydanı D 100 Karayolunda Altı Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü

Okmeydanı D 100 Karayolunda Altı Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

D-100 Karayolu Okmeydanı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

İnsan:

Beyefendi emniyet kemerini takmıyor muydu acaba? Yazık, kaza can alacak şiddetli görünmüyor. Ama tabi çarpmanın etkisini tahmin dahi edemem. Araç kullanmak öyle bir şey ki, seni dünyanın en özgür insanı gibi de hissettiriyor ya da ellerim kırılsaydı da ehliyeti almasaydım da dedirtebiliyor. Dikkatli olmak lazım.

14
1
yanıtYanıtla
insan oğlu:

Emniyet kemeri takan ölmüyo mu ? ön yargı ne kadar kötü asını araştırmadan soru sormak için sormak. .

yanıt0
yanıt8
ASABİ:

YOLLARDA PERVASIZCA EMNİYET MESAFESİNE HIZSINIRINA UYMADAN ÖNÜNDEKİ VE YANINDAKİ ARAÇLARI TACİZ EDEREK ZİG ZAG YAPARAK SAYGISIZCA ARABA KULLANDIĞINI KENDİNİNDE İNSAN OLDUĞUNU SANAN MAHLUKLAR TÜMÜNÜZÜN ALLAH BELASINI VERSİN

10
0
yanıtYanıtla
ÖFKELİ:

rutin seyir halindeki trafik kazalarının en büyük nedenlerinden biri özellikle lüks araç kullanan andavalların olur olmadık zamanda sinyalsiz ve asfaltın sahibi edasıyla umursamaz şekilde cart diye sağ sola geçmesinden kaynaklanıyor

9
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

Cik hızlı araç kullanılıyor... çok eğitimsiz bilgisiz amatör..yazik geride bıraktığınız insanları düşünün lütfen yavaş

5
0
yanıtYanıtla
DARACI SAPIKSIZ OLURMU:

NE OLDU NEOLDU KIM KIME GIRDI ADANAMI ORASI SESGELMIYOR

0
2
yanıtYanıtla
CRZ:

HEPSİ KASKOLUDUR ARAÇLARIN ŞAHİN OLSAYDI DAHA KÖTÜYDÜ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title