Haberler

Msb: Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz Şehit Oldu

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), piyade astsubay üstçavuş Necdet Çalış ve piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz’ün Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), piyade astsubay üstçavuş Necdet Çalış ve piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz'ün Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olduğunu açıkladı.

MSB, piyade astsubay üstçavuş Necdet Çalış ve piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz'ün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P. Asb. Üçvş. Necdet Çalış ve P. Söz. Er Emrah Gündüz şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz."

Kaynak: ANKA / 3.Sayfa

Milli Savunma Bakanlığı Astsubay Üstçavuş Operasyon Piyade Güvenlik Terör 3.Sayfa Güncel Haberler

title