Haberler

Evinde para karşılığı cinsel ilişkiye giren trans üniversite öğrencisi AIDS'li çıktı

Güncelleme:

Kütahya'da fuhuşla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, Fas uyruklu üniversite öğrencisinin adresine gelen şahıslarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Trans üniversite öğrencisinin kan tetkikleri sonucu AIDS taşıdığı belirlenirken, şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kütahya'da yapılan çalışmalarda, fuhuş yapan Fas uyruklu üniversite öğrencisi Anouar Abbal'ın AIDS taşıdığı tespit edildi. Şahıs sınır dışı edilecek.

PARA KARŞILIĞI CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından fuhuşla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, Gaybi Efendi Mahallesi'nde ikamet eden Fas uyruklu üniversite öğrencisi Anouar Abbal (21) isimli trans bireyin adresine müşteri olarak gelen şahıslarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi.

Evinde para karşılığı cinsel ilişkiye giren trans üniversite öğrencisi AIDS'li çıktı

AIDS TAŞIDIĞI BELİRLENDİ

Şahıslara fuhuş yönünden idari işlem uygulanırken, toplum sağlığı için alınan kan tetkikleri sonucu şahsın bulaşıcı hastalık AIDS taşıdığı belirlendi. Şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Fas Suç Göçmenler 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Gerard Dirivia:

Nefsinize sahip çıkın gitmeyin kardeşim. Kimin ne olduğu belli değil, helalinden eş alın yuva kurun, huzurluca yaşayın. Ne işiniz var orada burada, bir şekilde zaten başınıza bir bela gelir. Ben bekarım hiç evlenmedim ama böylelerinede hiç dönüpte bakmadım bile. Kendimle gurur duyuyorum..

1109
32
yanıtYanıtla
onder zengin:

Gençler evlenemiyor. Kiralar 20 binden başlıyor depozitosu masrafları vs düğün yapmak yuva kurmak en az 1 milyon lira. Suriyelilere yardım edeceğinize kendi ülkenizin vatandaşına yardım edin. Elin fas lısının ne işi var bu ülkede afganının surisinin ne işi var

yanıt595
yanıt175
mehmet münir demir:

Bu haberden sonra yandı gülüm keten helva diyen kütahyalı azgın beylere selam olsun ????

603
6
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Aleyküm selam yeğenim nerdesin yerin varmı :))) tatlı birseye benziyorsun :))

yanıt17
yanıt107
SMMM:

DİN VE CİNSELLİK ARASINA SIKIŞMIŞ CAHİL BİR TOPLUMDAN HERŞEY BEKLENİR.

310
287
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

buyurdu bal kabağı. lan oğlum nasıl uçuyorsunuz böyle? din yoksa, cinsellik yoksa ne kalır geriye. din de lazım insana, cinsellik de lazım. siz insanı en temel ihtiyaçlarından alıkoyabilir misiniz? din de hak olacak cinsellik de sapkınlık olmadan olmalı. bunlar kötü değil. aksine insanın hem maddi hem manevi varlığına huzur verir

yanıt277
yanıt65
SMMM:

Bal kabağı tatlım,ben din düşamı değilim anlatmak ve düşündürmek istediğim şey farklıydı.Ancak beğenmeyen 130 kişi ve sen sazanlık yapmışsınız.

yanıt46
yanıt70
MÜCAHİD:

İslam daima iyiliği güzelliği hayrı dürüstlüğü edepli olmayı , emreder çirkin işleri haramı ahlaksızlığı yasaklar. Müslümanlar bu emirleri dinlemiyorsa müslümanların kabahatidir. İslamın değil. Bu gibi durumları vesile edip islama saldıranlar yalnız şeytan ve avanesi olabilir.

yanıt157
yanıt24
Muharrem Şahin:

Şimdi gidip ailelerine bulaştıracaklar,yazık

413
8
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Oraya giden kanalizasyoncuların çogu evlidir belkide eşlerine bulaştırdı bile yazık kadınlara lagımcılar yüzünden hast aolabilirler

380
13
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title