Haberler

Aydın'da 1 yaşındaki bebeği uykusunda akrep soktu

Güncelleme:

Aydın Çine'de 1 yaşındaki Keram Kara'yı beşiğinde uyuduğu sırada akrep soktu. Hastaneye kaldırılan ve durumu kritik olan Kerem, tedavi altına alındı.

Çine'nin Topçam Mahallesi'nde yaşayan Sezai-Gülderen Kara çiftinin 1 yaşındaki çocukları Kerem Kara, dün saat 23.00 sıralarında beşiğinde ağlamaya başladı.

AKREP SOKTU

Beşiğin yanına giden Gülderen Kara, oğlunun kolunda akrep olduğunu fark edip, durumu eşi Sezai Kara'ya bildirdi. Çift, akrebi öldürdü. Ardından da akrebin sol kolundan soktuğu Kerem'i, Çine Devlet Hastanesi'ne götürdü.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından minik Kerem, ambulansla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Kerem'in hayat tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Topçam Aydın Çine Haberler

500

Yorumlar (8)

KARA:

Çine gitmeyin demedikmiii. . . . . . . . . . . . .

1
8
yanıtYanıtla
.:

altmışlı yılların başında benide gecekonduda beşikte fare ısırmış kulağımda hala izi var ama ben olayı hatırlamıyorum o zamanlar istanbul köy gibiydi şimdikiyle ilgisi alakası yok keşke eskisi gibi kalsaydı istanbul artık insanları yutan canavara döndü aynı belgesellerde nehir kenarına su içmeye gelen ceylanları kapan timsahlar gibi oldu bu şehir.

4
1
yanıtYanıtla
davut:

ilk önce devlet hastanesine git,orda 9 saat sevk izni bekle dokuz saat sonra olmasi gereken hastanede tedaviye basla ölmediysen kurtul

2
1
yanıtYanıtla
abdul ccabbar:

valla içeri atarlar oyle eleştirme

yanıt0
yanıt1
Hastane acil hemşiresi:

Çocuk 14 aylıktı bu tür vakalarda hızlı olması önemlidir ,acil olarak hekim arkadaşımız immün serum-tetanus aşı uygulaması yaptı sonrasında gözlemlediğimiz bir akut sensori motor polinöropati olgusu nedeniyle hastane ye yarım saat içinde nakli yapılmıştır lütfen biz sağlıkçıları yaftalamayın sizlerin sağlığı için varız

yanıt7
yanıt0
yaşar dağ:

allah acıl şifasını versın amin.

3
0
yanıtYanıtla
Ercü:

Akrepin yaptığı adiliğe bak, çocuk naptı sana?

2
0
yanıtYanıtla
.:

Allah acil şifalar versin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title