Haberler

Kaçak elektrik denetimi sırasında fenalaşan kadın öldü

Güncelleme:

Hakkari'de ekiplerin kaçak elektrik denetimi yaptığı sırada fenalaşan Fahriye Gürbüz isimli kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kaçak elektrik denetimi sırasında fenalaştığı öne sürülen Fahriye Gürbüz (45), hastanede yaşamını yitirdi.

Yüksekova'da kaçak elektrik kullanımının engellenmesine yönelik Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ. (VEDAŞ) ekipleri, jandarma eşliğinde saat 05.30 sıralarında ilçeye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Dilekli köyünde kaçak elektrik denetimi yaptı. İddiaaya göre, denetim sırasında 5 çocuk annesi olan Fahriye Gürbüz, fenalaştı.

Kaçak elektrik denetimi sırasında fenalaşan kadın öldü

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yakınlarının ihbarı üzerine Gürbüz, köye gelen ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Tedaviye alınan Fahriye Gürbüz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüksekova Haberler

500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

kaçak kullananın canı çıksın. ne polemiğe giriyorsunuz

18
7
yanıtYanıtla
Hade ordan:

Kacak elektrik bedeli sizden cikiyorsa trt katki payi da bizden cikiyor... Boylede bi duşun bence... Kullanilan kacagi devede kulak bilin...siz deveyi goturuyorsunuz ...

3
9
yanıtYanıtla
osman:

çok zeki ''hade oradan'' hanımefendi trt payı sizden alınıyor ise bizden de alınıyordur. bu sizin ya da bizim kaçak kullanmamızı meşru hale mi getiriyor.

yanıt5
yanıt0
Musa:

Çaldıkları elektriğin (tüyü bitmemiş yetim hakkını) hesabını öbür tarafta zebanilere verir. Dünyada iken çalıp çırpmayanlara öbür tarafta elektrik bedava kullanma hakkı veriliyor.

8
3
yanıtYanıtla
Haber:

Doğu illerimizin bir çok yeri kaçak elektrik kullanıyor.

3
3
yanıtYanıtla
ipek:

yine de bi insanın hayatı var

yanıt0
yanıt0
ADAM:

Kaçak elektrik miktarımızın her yıl iki büyük nükleer santrale denk olduğunu biliyor muydunuz. Hani şu bir tanesi 20 milyar dolar eden ve 10 yıl süren santralciklerden. Peki tüm bu kaçağın parasının size yüklenildiğini biliyor musunuz? Hümanistlik yaparken iki kere düşünün derim

5
0
yanıtYanıtla
erdi:

hak yiyenin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kimse fark etmez

3
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

BİLİNÇLİ YORUM YAPIN ADİLEŞMEYİN HAKKARİ İLİNİN TAMAMINDA KULLANILAN KAÇAK ELEKTİRİGİN 2 KATI TUZLA TERSNELERİNDE BİR İŞYERİNDE KULLANILIYOR KARADENİZE KAÇAK ORANI DOGU İLLERİNDEN FAZLA

3
1
yanıtYanıtla
abece:

o yüzden şanlıurfa mardin başı çekiyor demi adanalı. . . git araştır, adam gibi sonra gel paylaşımda bulun.

yanıt13
yanıt9
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title