Haberler

İstanbul'da tepki çeken görüntü! Kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler

Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'de kimliği belirsiz bir çift, gündüz vakti cinsel ilişkiye girdi. Kamuya açık yerde bulunmalarına aldırmayan çiftin o anları kameralara da yansıdı.

Geçtiğimiz ay İstanbul Bebek'te sahil kenarında bir kadın ve erkek gündüz vakti cinsel ilişkiye girmişti. Ülkede büyük yankı uyandıran olay sonrasında Ümraniye metro durağında ve Beşiktaş'ta aracın üzerinde cinsel ilişkiye giren insanlara ait videolar çıkmıştı.

KİMSEYE ALDIRMADILAR

Bu videoların ardından benzer bir görüntü de Ataşehir'de kayıtlara geçti. Ataşehir'de kimliği belirsiz bir çift, güpegündüz bir parkta cinsel ilişkiye girdi. Şahısların dışarıda olmalarından dolayı hiçbir tedirginlik yaşamadıkları görülürken; o anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3. Sayfa

Ataşehir Cinsellik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

rap düelloları:

Videoya çekeceğinize alın elinize sopayı...

215
35
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

1 OTEL ODASI OLMUŞ 500 TL BİR EV TUTSALAR KİRALAR UÇMUŞ ZATEN SEVGİLİDİRLER EVLİLİK CÜZDANLARIDA YOKTUR

60
162
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Çok acıdıysan evine al

yanıt70
yanıt8
Mikail arman:

Rahim çalış, bu kafa yapın ve karakterinle sen evsiz ve parasız kalsan her türlü ahlâksızlığı yapabilecek bir tip'sin.

yanıt100
yanıt5
Cemile değirmen:

Artık kimse bunlara tepki de vermeyince her türlü azgınlık yapılabilir oldu halkın biraz daha eli maşalı olması gerekiyor yoksa edepsizler edeplilere baskın gelecek

201
14
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Oyunlara gelmeyin dostlar, müslüman sağ kesimi birleştirme oyunları bunlar, bakın biz gidersek böyle olur diye son kurşunlarını deniyorlar.

57
127
yanıtYanıtla
taner ipek:

Nasıl yani hükümet değişirse herkes sokakta böyle olacak imasımı oluşturuyorlar

yanıt29
yanıt7
Bencan :

Çok zeki bir paylaşim haaa dogru LAİKLİK ELDENMİ GİDDDEEEEYEEEEE DİYESEN ????????KORKMA korkma Müslüman sag kesim sokakta kedilerin köpeklerin ilişkisine karişmaz

yanıt6
yanıt0
Vatandaş:

Bu görüntüler gid gide dahada sıklaşacak, ülkemizde bu gibi çirkin davranışları özgürlük bir hakmış gibi görüyorlar. Önceden bunların cezası vardı ama akp zinayı suç olmaktan çıkardı

151
32
yanıtYanıtla
Bencan :

Haaaa şimdi akp deseki artık bunlar idam edilecek ooooo ne idamı burası özgür ülkede medeni ülke haa şimdi ceza yok ya yine tüüü akp kısaca aşagısı sakal üstü bıyık beya

yanıt8
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title