Haberler

İstanbul'da FETÖ/PDY ve DEAŞ Operasyonunda 8 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da FETÖ/PDY terör örgütü ile DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar sonucunda FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütleri içerisinde faaliyet yürüttükleri iddia edilen 3'ü FETÖ/PDY, 5'i DEAŞ şüphelisi tespit edildi. Düzenlenen operasyon sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da FETÖ ve DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı

İSTANBUL - İstanbul 'da FETÖ/PDY terör örgütü ile DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri iddia edilen 3 şüpheli belirlendi. Ayrıca DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri iddiası bulunan 5 şüpheli tespit edildi.

8 şüpheli yakalandı

Haklarında yakalama kararı da bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik dün operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucu 8 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Operasyon İstanbul Yakalama Terör İstanbul Soruşturma Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title