Haberler

İstanbul Bahçeşehir'de site bahçesinde alkol alan kadınlara 5 erkek saldırdı! Görüntüler korkunç

Güncelleme:

İstanbul Bahçeşehir'de 25 yıldır oturdukları sitenin bahçesinde alkol alan 6 kadın, 5 erkeğin saldırısına uğradı. Saldırganlar, kadınları korumaya çalışan 60 yaşındaki kalp hastası adamı da darp ederek ayağını kırdı. Saldırıya uğrayan yaşlı adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öne sürüldü.

İstanbul'da sitenin bahçesinde alkol alan kadınlara yönelik saldırının görüntüleri kan dondurdu. Bahçeşehir ilçesinde 25 yıldır aynı sitede oturan 6 kadın, bahçede alkol aldıkları sırada 5 erkeğin saldırısına uğradı.

"BURADA ALKOL ALMANIZA İZİN VERMEM"

Siteye birkaç ay önce taşınan bir kişinin kendilerine daha önce "Burada içki içirmem, içmenize izin vermem" şeklinde tehditlerde bulunduğunu öne süren genç kadın, dün gece evlerinin bahçelerinde alkol aldıkları sırada aynı kişinin 4 erkekle birlikte yanlarına gelerek tehditler savurduğunu ve saldırdığını söyledi.

60 YAŞINDAKİ ENİŞTESİNE DE SALDIRDILAR

5 erkeğin saldırısı sonrasında kanlar içinde kaldığı anlara ilişkin videoyu da sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın, sesleri duyarak aşağıya gelen ve kendilerine yardım etmeye çalışan 60 yaşındaki kalp hastası eniştesinin de dövülerek yere düşürüldüğünü ve ayağının kırıldığını belirtti. Saldırıya uğrayan kadın, yaşlı adamın hayati tehlikesinin de devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3. Sayfa

Sosyal Medya Bahçeşehir İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

MHSN SRC :

İçecek başka yer bulamadınız mı.Başkalrını özendirmeye hakkınız yok.Kadın veya erkek farketmez.Evinizde zıkkımlanın.

345
451
yanıtYanıtla
FATİH BURÇ DOĞAN:

Sen ne zihniyeti bozuk, tiniyeti bozuk bir insansın böyle. İnsanları darp edip eziyet etmişler, sen hâlâ neler yazıyorsun. Allahından bul emi

yanıt1
yanıt8
Doğrucu Davud:

İşte bu tipler dini siyasete alet edenlerden cesaret alıyor. Bakalım yüce adaletimiz ne karar verecek hep beraber izleyelim görelim

313
186
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

İçkilerini içip bahçede yüksek sesle konuşup kahkahalarda atıp etrafı rahatsız etmişlerse genelde alkolün sonuçlarıdır bunlar ve zaten büyük çoğunluk balkonlarda oturuyor yada pencereleri açıktır sıcak havalardan bu yüzden olay çıkmıştır !

42
41
yanıtYanıtla
bahar armagan:

Kiskirtici

21
14
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Vandallık denilen olay bence budur.. Su içerken oluyorda içki icerkenmi kötü oluyor. Üstelik kendi mekanlarinda. Taşkınlık yada çevreye rahatsızlık verilmisse uyarılır . Çekememezlik var bence. Zorbalık var . Bayanlara mudahele ediyor. Peki onada müdahale yapılsa ne olacak.

17
18
yanıtYanıtla
Nur Demiray:

Ne alakası var o kamelya onların özel alanı değil.çocuklara kötü örnek olduğunun farkındamısınız gelişmiş pek çok ülkede yasak açık alanda içki içmek.uçları yaşamaya ne gerek var hitsin dışarıda restorant ta içsin

yanıt0
yanıt2
ilhan kır :

bu kadınlar bu cesareti nerden buluyorlar anlamıyorum, çocuklarımıza da kötü örnek oluyorlar. bu hareketler çok ayıp, sitede ikamet edenler, sizi izlemek, konuştuklarınızı dinlemek zorundalar mı. her yerde barlar var, içkili restoranlar var, yaptığınız çok ayıp, çevrenize saygı duyun lütfen...

9
8
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

avrupanin cogu ülkesinde topluma acik alanda acik sekilde alkol almak yasaktir. medeniyetin bu kismini almak istemiyorlar nedense. ayrica o kavga alkolden degil taskınlıktan cikmistir. su icselerdi ve ayni rahatsızlığı verselerdi yine aynı şekilde sonuçlanırdı. alkol aldık dayak yedik tamamen palavra yani

7
5
yanıtYanıtla
ilhan kır :

Evinizde için, sokakta alkollü içki içmek Ukrayna da bile yasaktır. Kendilerine saygı gösterilmesi konusunda çok hassas olan, bir çok insan görüyorum, bu insanlar başka insanlara saygı göstermek konusunda o kadar da hassas değiller.

9
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title