Haberler

İngiliz futbolcu Sturridge'in, köpeğini bulan adama 30 bin dolar ödemesine karar verildi

Güncelleme:

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un eski forveti ve bir dönem de Trabzonspor'da forma Daniel Sturridge'in, kayıp köpeğini bulduğunu söyleyen adama 30 bin dolar (22 bin 400 sterlin) ödemesine hükmedildi.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un eski forveti ve bir dönem de Trabzonspor'da forma Daniel Sturridge'in, kayıp köpeğini bulduğunu söyleyen adama 30 bin dolar (22 bin 400 sterlin) ödemesine hükmedildi.

Liverpool'un eski yıldızı, şu anda Avustralya'da Perth Glory takımında forma giyen İngiliz futbolcu Daniel Sturridge, ilginç bir olayla gündeme geldi. İngiliz futbolcu, 2019 yılında pomeranian cinsi "Lucci" adlı köpeğinin Los Angeles'taki evinden çalındığını duyurmuş, bulana "Köpeğimi kim geri getirirse 20 bin, 30 bin, her neyse" diyerek para ödülü vaat etmişti. Olaydan sonra "Killa Fame" olarak bilinen rapçi Foster Washington, Lucci'yi bulmuş, ancak kendisine para ödenmediğini söylemişti. Los Angeles'ta mahkemeye taşınan olayda Yargıç Curtis Kin, Sturridge'in zararı ve masrafları için karşı tarafa 30 bin dolar (22 bin 400 sterlin)

ödemesine hükmetti.

Parayı ödeyip ödemediğine yönelik açıklama yapmamıştı

İngiliz futbolcu, kayıp köpeğinin bulunmasının ardından "minnettar" olduğunu ifade ederken, ödülü ödeyip ödemediğini yönelik bir açıklama yapmamıştı.

Olayı mahkemeye taşıyan rapçi, hayal kırıklığına uğratıldığını belirterek, "Umarım bu parayı öder ve itiraz etmeye çalışmaz. Bunun için heyecanlıyım, 1 yılı aşkın süredir bu davayla mücadele ediyorum, bittiğine inanamıyorum. Köpeği bulduğumuzda hayatımın daha iyi olacağını düşünmüştüm" dedi. - LOS ANGELES

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Daniel Sturridge Liverpool Sterlin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title