Haberler

Halk Otobüsünde Askeri Darp Eden 10 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Halk otobüsünde askeri darp eden 10 kişi adliyeye sevk edildi Gözaltındaki şahısların yakınları adliye önünde arbede çıkardıKOCAELİ - Kocaeli'de çarşı izninden dönen askerleri, önlerini kestikleri halk otobüsünün içerisinde darp eden 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Halk otobüsünde askeri darp eden 10 kişi adliyeye sevk edildi

Gözaltındaki şahısların yakınları adliye önünde arbede çıkardı

KOCAELİ - Kocaeli'de çarşı izninden dönen askerleri, önlerini kestikleri halk otobüsünün içerisinde darp eden 10 kişi adliyeye sevk edildi.

İzmit- Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izinlerinden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Jandarma ekiplerinin koruması altında adliyeye getirilen 10 kişinin yakınları, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Gözaltındakilerin yakınları ile basın mensupları arasındaki olaya Jandarma ve polis ekiplerinin müdahale etmesi sonrasında arbede çıktı. Uzun süren arbede sırasında Jandarma araçlarından indirilen 10 kişi, adliyeye çıkarıldı.

Öte yandan gözaltına alınan 10 kişinin yakınları, otobüste askerlerle tartışan A.K.'nin asker olduğunu bilmediği 5 kişinin otobüs durağındaki bir bayanı sözlü taciz ettiğini söylediğini ifade ettiler. Adliye önünde bekleyen gözaltındakilerin yakınları ayrıca, A.K.'nin bu yüzden 5 kişi ile tartıştığını duyan yakınları ise otobüsü durdurup, asker olduklarını bilmedikleri 5 kişiyi darp ettiklerini söylediler.

Öte yandan, polis ve jandarma ekipleri gözaltında olanların yakınlarının başka bir taşkınlık yapmamaları için adliyeye önünde geniş güvenlik önlemi aldılar. Adliyeye çıkarılan 10 kişinin ise işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kocaeli Adliyesi Kandıra 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title