Haberler

Gasp için gittikleri iş yerinde başarılı olamayınca esnafı 5 yerinden bıçakladılar

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de gasbetmek istedikleri bir iş yerine giren yabancı uyruklu 3 şahıs, iş yeri sahibi tarafından engellendi. Bunun üzerine esnafı başından 5 kere bıçaklayan saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Gürsoy Sokak'ta yaşanan olayda, iddiaya göre akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir kişinin işlettiği dükkana, yine yabancı uyruklu üç kişilik grup geldi. Kendisini gasbetmek isteyen saldırganlara karşı direnen işletme sahibi, üç kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kafasının farklı noktalarından 5 bıçak darbesi alan işletme sahibi sağlık ekipleri tarafından Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşletme sahibinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay sonrası kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

TİLBEE:

ALIN SİZ YABANCI UYRUKLARI ALIN SURİYELİ DİYEMİYORSUNUZ DAHA NE İŞLER GELECEK BAŞIMIZA

15
7
yanıtYanıtla
Ahıska Türkü:

Beyinsiz ırkçı, suriyeli yapmış afgan yapmış rum yapmış memleketi, nerede doğduğu ne fark eder insan yapmış, Mülteciler gelmeden önce olmuyormuydu gasp, Tükler yapmıyor mu, suriyeliler gelince mi oldu.

yanıt7
yanıt11
yaparsa pakmaya yapar:

Yabancı uyruklu yazıyor herkes biliyor onların suriyeli olduklarını daha durun bunları iyi günleriniz daha kötü günlerin icin birazcıık daha zamanımız var

10
4
yanıtYanıtla
gg:

yeni türkiye. . ırkçılık değil bu dediğim. . biz vize almak için kırk takla atalım. . ne idüğü belirsiz kişiler doluşsun ülkeye

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

gasp eskiden suçtu, şimdi serbest bırakılan bir sıradan hadise olduğundan bunu öğrenen herkes eline silah alıp gasp yapıyor. en fazla iki gün yatıyor, kazara bir kaç ay veya yıl yatan var. gasp demek devlet yok demektir. devlet olsa adam gasp yapmayı aklından dahi geçiremez çünkü devletinsağladığı can ve mal güvenliğini deliyorsun en az yirmi yıl yatmaları lazım. üstelik yaralayarak gaspta direkt otuz yıl infazsız ceza almaları lazım. bizde bir infaz işi var sanki teşekkür gibi.

4
0
yanıtYanıtla
Yazsana:

Yazsana oraya işyeri sahibi de yabancı uyruklu

2
0
yanıtYanıtla
Ad:

Yarin basbakan olsam ne kadar suca karismis adamvar karakolda adina acilmis dosya var hepsini toplar geldigi yere yollarim zaten turkiyenin en buyuk hatasi bunlara kapilari acmasi oldu bu kadar yabanciyi kaldirmiyor avrupa gibi beli sayida yabanci Kabul edecekdi

2
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

Hiç bir şey olmaz korunur onlar bizden daha iyi korunuyor lar seçmen sayısı azalır yoksa sonra

2
0
yanıtYanıtla
Antalya:

Suriyeli dilemiyorsunuz çünkü başımıza siz bela ettiniz yazıklar olsun vatanımı satan zihniyet

1
0
yanıtYanıtla
XcX:

Nasıl yaa bizim yerli ve milli gaspcılarımız varken bu yanancı gaspcılarda nereden çıktı oysa biz her alanda yerli ve milli olandan yanayız diye biliyordum.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title