Haberler

Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da fuhuş ve kadın ticareti yapan kadın, birlikte çalıştığı, erkek kardeşinin nişanlısını para nedeniyle bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası ifadesine başvurulan erkek kardeş, "Öz ablam, hayat kadını olarak çalışıyordu. Nişanlımla kahve içiyorlarmış. Tartışma çıkınca ablam nişanlımı bıçaklamış" ifadelerini kullandı.

Bursa'da fuhuş ve kadın ticareti yapan 2 kadın arasında 'para' nedeniyle çıkan tartışma cinayetle bitti. Nejla S, (44), kardeşi Ahmet S'nin nişanlısı Betül Şanal'ı (33) bıçaklayarak, öldürdü.

Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Şen Sokak'ta bulunan Betül Şahan'a ait evde meydana gelen olayda kadın ticareti ve fuhuş yapan Nejla S. ile Betül Şanal arasında çıkan kavgayı duyanlar jandarmayı aradı. İhbar üzerine gelen ekipler, kilitli olan kapıyı kırıp içeri girdiklerinde Betül Şahan'ı mutfakta bıçakla yaralanmış halde buldu. Ağır yaralı olan Şanal, ambulansla kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDEN DOLMUŞA BİNİP KAÇTI

Jandarmanın bilgilerine başvurduğu görgü tanıkları, evden bir kadının çıktığını anlattı. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran ekipler, kadının, Betül Şahan'ın nişanlısı Ahmet S'nin ablası Nejla S. olduğunu belirledi. Olay yerinden dolmuşa binip kaçtığı saptanan Nejla S'nin yakalanabilmesi için jandarma, dolmuş güzergahında tertibat aldı. Nejla S, yaklaşık 1 saat sonra Gürsu ilçesinde yakalanarak, gözaltına alındı.

Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü

"EKMEK BIÇAĞIYLA SIRTINDAN BIÇAKLADIM"

İlk ifadesinde suçlamayı reddeden ve fuhşa teşvik suçundan hükmü olduğu cezaevinden izinli çıktığı belirlenen Nejla S, sorgusunda ise yaşananları tek tek anlattı.

Kardeşi Ahmet S'nin nişanlısı olan Betül Şanal ile hem fuhuş hem de kadın ticareti yaptıklarını ifade eden Nejla S, şunları söyledi:

"Betül ile Bursa ve Balıkesir'de fuhuş ve kadın ticareti yapıyorduk. Son dönemlerle yaşadığımız anlaşmazlıkları çözmek için evine gittim. Ancak mutfağa geçtiğimizde aramızdaki para tartışması büyüdü. Mutfakta bulunan ekmek bıçağını aldım ve sırtından bıçakladım. Ardından da olay yerinden kaçtım."

Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü

"ABLAM HAYAT KADINI OLARAK ÇALIŞIYORDU"

İfadesine başvurulan Ahmet S. ise "Eve gittiğimde polis ekiplerini gördüm. Nişanlımın bıçaklandığını söylediler. Ablam, hayat kadını olarak çalışıyordu. Betül ile bir mekanda konsomatris olarak çalışırken tanıştım. Nişanlıma bu işleri bıraktırmak için uğraştım. Öz ablam Nejla ile Betül oturmuş kahve içiyorlarmış. Bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıkmış, öz ablam nişanlımı bıçaklamış" diye konuştu.

Nejla S, sorgusunun ardından 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500

Yorumlar (5)

.:

YİNE BURSA YİNE OLAY

6
1
yanıtYanıtla
wanlı duman:

hangi haberi açıyorsun bursa bursa da olay eskiden adana gündemden düşmüyordu şimdi bursa

4
1
yanıtYanıtla
Osman:

Hapisaneden izinli çıkmayı anlıyamıyorum . Kaç insan böyle katledildi . Hala bu neyin izni .

3
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bizim burada da genelevi deprem riski nedeni ile yikildi. Tahliye sırasında hayat kadınları yıkılmaması için çıkmak istemedi zorla çıkartıldılar. Hepsi camiden çıkmış gibi kapamış kendini yani gizliyor. Diğer dünyada kapalıların da hakkı geçiyor.

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Anadolu Kezbanları.. keşke soyları tükense. İslam alemi bayram eder. Dinin emirleri uygulanmadığı sürece bunlar sürekli olacak kardeşlerim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title