Haberler

Silahlı saldırganlar, Nusret Gökçe'nin restoranını taradı

Güncelleme:

İstanbul Etiler'de Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Sabaha karşı motosikletle gelen 2 kişi, restoranı taradı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu.

Olay, saat 05.00 sıralarında Beşiktaş Etilen Nispetiye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı içeride gece bekçisi olduğu sırada Nusret isimli ünlü et restoranına motosikletle gelen kasklı 2 saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar motosikletle kaçtı.

Etiler'deki Nusret restoranına silahlı saldırı

İŞ YERİNDE HASAR MEYDANA GELDİ

Gece bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı inceleme sonucu bölgede 11 adet boş kovan bulundu. İş yerinde hasar olduğu öğrenilirken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Etiler'deki Nusret restoranına silahlı saldırı

2023'TE ÇATIŞMA ÇIKMIŞ

Öte yandan 24 Aralık 2023 tarihinde aynı restoranda valeler ile motosikletli saldırganların birbirlerine ateş açtıkları ortaya çıktı. Olaya karışan şüphelilerin tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nusret Gökçe İstanbul Gökçe 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

er ak:

yeni turkiye cok guvenli dimi

138
40
yanıtYanıtla
nnnnn:

sen güvendiğin avrupaya ya da amerikaye gidebilirsin istersen..... güle güleeee

yanıt19
yanıt35
Orhan Dik :

Ne alaka? Güvenli-güvensiz tartışmıyorum ama ne alaka? Amerika'da okul tarayan öğrenciler, metro tarayan adamlar vs oralar mı güvenli? 2 dükkan taramışlar kaç kişi ölmüş. Boş binaya ateş edip prim kasıyorlar bedava reklam da olabilir siyasetçilerin yaptığı gibi.

yanıt28
yanıt9
Can:

Vallahi mafya mufya bitirildi dediler de . Bu işler çoğalarak devam ediyor . Türk mafyası bırak dünya mafyasıda Türkiye de

139
6
yanıtYanıtla
Zafer Karabalik:

Mafya acıkınca Nusret’e saldırıyor.

94
8
yanıtYanıtla
Export 86:

Boş dükkan taramak moda haline geldi

88
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Acaba soylu mu çökmek istiyor dükkana yapmadığı şey değil

47
21
yanıtYanıtla
osman blanka:

ama benım adım elvan dalton ben gezerım balkon balkon

25
18
yanıtYanıtla
nnnnn:

Nusret kendi reklam olsun diye yaptırmıştır :)

9
9
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Nusret'i bitirmek isteyenlerdir.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title