Haberler

Yayalara yol veren araca arkadan başka bir otomobil çarptı: 2 yaralı

Güncelleme:

Edirne'de yaya geçidinde yayalara yol vermek için duran otomobile arkadan başka bir aracın çarpması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya şahit olan ve sonradan gelen vatandaşların oluşturduğu kalabalığın ise olan biteni film izler gibi izlemesi dikkat çekti.

Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda Salih Karabacak, yaya geçidinde yayalara yol vermek için otomobiliyle durdu. Bu sırada aynı yöne giden Hüseyin Girgin yönetimindeki otomobil, arkadan Karabacak'ın otomobiline çarptı. Kazada, her iki sürücünün yanlarında bulunan oğulları Burak Karabacak ile Mesut Girgin yaralandı.

Edirne'de 2 kişinin yaralandığı kazayı vatandaşlar film gibi izledi

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Edirne'de 2 kişinin yaralandığı kazayı vatandaşlar film gibi izledi

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER

Meydana gelen kazayı gören vatandaşlar ise yol kenarında kalabalık bir şekilde kazayı film izler gibi seyretti. Polis ekipleri başka kazaların meydana gelmemesi için diğer sürücülere uyarılarda bulundu. Daha sonra olay yerine çağrılan çekiciyle araçlar yoldan kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne Haberler

500

Yorumlar (2)

Mehmet Celik:

jestimis ne jesti yaya gecidinde isik yoksa oncelik yayalarin artik turkiyede bunu ogrenin yabanci turistler cok kotu kritik yapiyor yaptirim buyuk olmali

3
6
yanıtYanıtla
World Of Trucks:

Trafik ışıklarında yayaya yol vermeyeni durdurup yaka paça gözaltına alıp içeri atacaksın. 2 bin euro ceza yani 30 nin TL yazacaksın ehliyet en az 2 yıl gidecek 2 ayda hapis cezası vereceksin sabikaya işlenecek bak bakalım 1 kişi bir daha şehir içinde 50 yi ana caddede 70 i geçebiliyor mu!!?

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title