Haberler

Düzce'de muhtar adayı yakınlarının kavgası biber gazıyla bitti

Güncelleme:

Düzce'de iki muhtar adayının yakınları arasında kavga çıktı. Okulda başlayıp okulun bahçesine taşan kavgada taraflar birbirlerine tekme, tokat ve yumruklarla saldırdı. Kavga, polislerin biber gazlı müdahalesiyle son bulurken kavgaya karışanlar gözaltına alındı.

Düzce'de polis, muhtar adayı yakınlarının tartışması büyüyerek teme, tokat ve yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga, polisin biber gazıyla müdahalesiyle son buldu.

TEKME, TOKAT VE YUMRUKLARLA SALDIRDILAR

Öğle saatlerinde Kiremitocağı Mahallesi'ndeki Uzun Mustafa İlkokulu'nda yaşanan olayda mahalle muhtar adayları Şenol Demirtaş ile Selçuk Çelik'in yakınları arasında tartışma çıktı. Okul içinde başlayan tartışma, bahçeye taşarak kavgaya dönüştü. Taraflar, birbirlerine tekme, tokat ve yumruklarla vurdu.

POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

Görevli polislerin ayırmaya çalıştığı kavgada biber gazı ile müdahalede bulunuldu. Müdahale sonrası taraflar ayrılırken, kavgaya karışanlar gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kavga Düzce Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (2)

İbrahim Demirel:

Bence muhtarlık kalkmalı yada bunun yerine ayaklarının üzerin de durmasını bilen kadınlar muhtarlık yapmalı. Yada eğer illa muhtar olsun her yerde diıyorsanız üniversite mezunu olmalı.

7
2
yanıtYanıtla
Mustafa Dursun:

abc

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title