Haberler

Sokak ortasında lüks cipte infaz: 2 kişi yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Antalya'da bugün lüks cipte kanlı bir infaz gerçekleşti. Cipin içerisindeki 2 kişi tabancayla öldürüldü, 1 kişi ise yaralandı. Polis cinayetlerle ilgili soruşturma başlattı.

Antalya'nın Varsak semtinde öğle saatlerinde meydana gelen saldırıda, 34 DKF 631 plakalı lüks cipteki 2 kişi tabancayla vurularak öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Lüks cipin çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Varsak 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Serd:

Alacak verecek icin ekonimi bitik kimsede para yok

25
22
yanıtYanıtla
Gürbetci:

Para yokda bindigi araba kac para biliyormusun DINGIL kendin gibi açmi sandin herkesi

yanıt8
yanıt5
Mert:

Para yok adam vur. Sende de para yok beyni kiraya vermişsin belli.

yanıt6
yanıt3
Metin:

Nerden anladın bitik olduğunu dünya ekonomisini okuyormusun tabikii hayır peki bi karaypluna baktınmı kamyonlar tırlar çalışıyormuş bu en basidi idi tabiiki bakmadın 20senedir bi batoramadınız memleketi insanımızı ülkenizi niye bakadar aşağılık görüyorsun çünki aiapiğılıksın aşağıdan ve basit bakıyorsun

yanıt5
yanıt4
osman:

çok zekice bir yorum. bu akılla çok yaşamazsın

yanıt5
yanıt2
osman:

Abiler bunun kafası saman ile çalışıyor. normal görün

yanıt4
yanıt3
...:

Ne sanıyorsunuz . O altların milyonlarca liralık araba olanların hepsi için değil ama yarısı gayrimeşru yollar ile elde edilmiş paralarla alınıyor .

27
5
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ceza yok af var vuran vurana....

20
5
yanıtYanıtla
FERHAT:

KONUNUN ASLINI BİLMEDEN KİMSEYİ KENDİNİZCE YARGILAMAYIN ARKADAŞLAR. KİMSENİN KİMSEYİ ÖLDÜRMEYE TABİKİ HAKKI YOK, ADLİ YOLLARA BAŞVURULMASI GEREKİYOR. AMA KİMSENİN KİMSEYE TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞ. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

9
12
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Hee hee büyük balık küçük balığı yutar misali. Ancak küçük balıkta zehirli olur

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title