Haberler

Serinlemek için denize giren 8 kişiyi dalgalar kayalıklara sürükledi, jandarma dronlarla aramaya çıktı

Güncelleme:

Zonguldak'ta girdikleri denizde dalgalar nedeniyle sürüklenen 8 kişi, koydaki kayalıklara sığındı. Jandarma ekipleri ulaşımı olmayan bölgede dronla arama yaparken gençleri kurtarma çalışması sürüyor.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Göbü köyünde denize açılan 8 kişi, dalgalar nedeniyle sürüklendi. Dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçiren gençler, ulaşımı olmayan koydaki kayalıklara sığındı. Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edilirken jandarma ekipleri kıyıya ulaşamayınca dron kaldırarak 8 kişiden haber almaya çalıştı.

AŞIRI RÜZGAR, KURTARMA OPERASYONUNU ZORLAŞTIRIYOR

Aşırı rüzgar sebebi ile yükselen dalgalar, kurtarmak için gelen römorkun da kayalıklara yaklaşmasına engel oluyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Koya sığınan 8 kişi ekipler tarafından kurtarılmayı beklerken çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Jandarma Dalgalar Haberler

500

Yorumlar (6)

hey gidi karanlık karadeniz:

Karadeniz adı üstünde kapkara deniz neresinde yüzerseniz yüzün her yeri tehlike ve denize baktığınız zaman içinize ürperti giriyor korku veriyor seneler önce gitmiştim bir kaç kere hiç sevmedim karadenizi ve sahillerini kesinlikle gitmem bir daha

0
4
yanıtYanıtla
bayx:

allah aşkına gel. . . örümcek beyinli at gözlüklü tavan ego modası. . . bi bitmediniz be kardeşim!

yanıt0
yanıt1
İsimsiz:

Karadenizin çokta umrunda ya... Sevsen ne olur sevmesen ne

yanıt0
yanıt0
Anadolu:

Bırakın

0
3
yanıtYanıtla
Metehan:

Ne olursa olsun insan kendi ne fazla guvenmeyecek

0
0
yanıtYanıtla
Haluk 12:

Karadeniz yazı bitti, temmuz 15 ağustos 5 daha sonrada öncede gidilmez. Rüzgar oldumu hele hiç gidilmez. Gidilsede suya girilmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title