Haberler

Çiğ köfte acılı olduğu için genç çalışanı darbeden saldırgan işten çıkarıldı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanına gelen Gurur Şenel, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle çalışan Y.K'yı yumruklayarak darbetti. Olay sosyal medyada gündem olurken, kullanıcılar #GururSenelTutuklansın başlığını açtı. Çalıştığı firma Şenel'in işine son verdi, darbedilen Y.K.'ya ise zam ve terfi teklif edildi.

23 Şubat Salı günü merkez İstiklal Mahallesi'ndeki çiğ köfteci dükkanına gelen ve iddialara göre alkollü olduğu öne sürülen Gurur Şenel, çalışan Y.K.'den acısız çiğ köfte istedi. Y.K., dürüm şeklinde yaptığı çiğ köfteyi Gurur Şenel'e verdi. Şenel, bir iki lokma aldıktan sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K., çiğ köftenin acılı olmadığını, sadece az acısı olabileceğini, söyledi ancak Şenel'i ikna edemedi.

Çiğ köfte acılı olduğu için genci darbeden saldırgan işinden oldu

ÇİĞ KÖFTEYİ GENCİN KAFASINA ATTI

Şenel daha sonra eline aldığı dürümü önce Y.K.'ye tattırıp, acılı olduğunu öne sürerek, tartışmayı devam ettirdi. Bir süre sonra Şenel küfretmeye başladığı Y.K.'ye elindeki dürümü fırlatıp, saldırdı. Küfürler eden saldırgan Şenel, Y.K.'ye yumruklar savurdu.

Çiğ köfte acılı olduğu için genci darbeden saldırgan işinden oldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Olay sosyal medyada yayıldıktan sonra konuyla ilgili birçok paylaşım yapıldı. Kullanıcılar #GururSenelTutuklansın şeklinde bir başlık açarak görüşlerini bildirdi.

Çiğ köfte acılı olduğu için genci darbeden saldırgan işinden oldu

MAAŞA ZAM VE TERFİ TEKLİF EDİLDİ

Konunun gündem olmasından sonra darbedilen gencin çalıştığı firmadan açıklama geldi. Çalışanlarının durumunun iyi olduğunu belirten firma, darbedilen gencin duruşundan dolayı maaşında iyileştirme yaparak terfi teklif ettiklerini aktardı.

Çiğ köfte acılı olduğu için genç çalışanı darbeden saldırgan işinden kovulduŞirketin sosyal medyadan yaptığı açıklama

SALDIRGAN İŞTEN ÇIKARILDI

Öte yandan Şenel'in çalıştığı firma da olayın ardından harekete geçti ve saldırgan adamın işine son verdi. Firma konuyla ilgili açıklamayı sosyal medyadan kamuoyu ile paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (130)

SON:

Kuran çarpsın kalkıp afyona gidesim var. . . !!

69
2
yanıtYanıtla
Git:

giiiitttt ta ordan afyona gittttt. adamı bul gittttt.

yanıt5
yanıt8
NOKTA:

YEMİNLE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM. . .

yanıt17
yanıt1
SABIR:

Afyondan çıkacak delikanlılar. . . . çok ümitliyim. . ki zaten gitsen bulamazsın , girmiştir bir deliğe. .

yanıt13
yanıt2
NOKTA:

BULMAK İÇİN YETERKİ İSTE. ÜLKEDEN KAÇICAK HALİ YOK YA! YAZIK DEĞİL Mİ BU ÇOCUĞA. SEN SUS! O SUS! BU SUS! SENİN OĞLUNDA OLABİRDİ. YAKININDA!

yanıt8
yanıt0
bir yorum:

bu kadar şiddete, hakarete rağmen ne kadar sakin durmuş genç maşallah. ben bir psikolog olarak bu kadar sakin kalamam herhalde. Böyle temiz bir elemanın hakkını hem devlet hem firma vermeli.

53
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

maşallah çocuk çok soğukkanlı, ben izlerken dayanamadım sahte kabadayının ağzını yüzünü dağıttım izlerken, hele o masadaki bıçak Allah korusun gencecik çocuk çekip saplasa kim suçlu???

54
1
yanıtYanıtla
fatma:

potansiyel suç teşlil etmiştir. bu adam ilerde kesin birinin katili olma olasılığı çok yüksek. onun için hemen tutuklanıp cezası verilmeli birinin canı yakmadan. Adalet teşkil etmeli. Pisikopatın cezası verilmeli

51
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Saldırgana Türkiye de iş verilmesin. o zaman hayat acılı mı acısız mı daha iyi anlar.

50
0
yanıtYanıtla
Almanya:

Çalıştığı firmasına helal olsun... Bundan sonra kim iş verirse versin o artık kendi sorunu işverenle ve işverenler böyle Saygısız insana ne derece güvenebilir. Kanuni ceza uygulanmalı dükkanı yağmalamak, Şiddet kullanmak, Saygisizlik.. Para cezası, Dükkana ve yakınına girme yasağı.

yanıt7
yanıt0
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title