Haberler

Çeşme'deki silahlı çatışmada 1 ölü, 12 yaralı: Gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Güncelleme:

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışmada 1 güvenlik görevlisinin ölmesi, 2'si tabancayla toplamda 12 kişinin yaralanması olayıyla ilgili gözaltı sayısı 8'e yükseldi. Olay, 19 Ağustos gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışmada 1 güvenlik görevlisinin ölmesi, 2'si tabancayla toplamda 12 kişinin yaralanması olayıyla ilgili gözaltı sayısı 8'e yükseldi.

Olay, 19 Ağustos gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. Eğlence mekanına 2 araç ile gelen 5 şüpheli ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada güvenlik görevlilerinden Samet Öztaşkın (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, 10 kişi ise çıkan kavgada yaralandı. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırılan Samet Öztaşkın müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralanan 2 güvenlik görevlisinin hayati tehlikelerinin olmadığı kavgada, 10 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaşanan korku dolu anlar ise mekandaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Şüphelilerin kaçtıkları otomobili İnönü Caddesi'nde boş bir arsada ekipler tarafından terk edilmiş halde bulunurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmada ilk olarak M.M., B.Y., O.D., Ü.G., İ.A. adlı 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 3 tabanca ele geçirildi. Çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylelikle gözaltı sayısı 8'e çıkarken, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alaçatı İzmir Çeşme 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title