Haberler

Çerkezköy'de Asansör Kazası: Şans eseri yara almadan kurtuldu

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir kişi asansörle zemin kata çakıldı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şans eseri yara almadan kurtulan kişi, mahsur kaldığı asansörden vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Asansörün zemin kata çakıldığı anlar kamerada: Şans eseri yara almadı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde asansöre binen bir kişi asansörle zemin kata çakıldı. Asansörün binanın giriş katından zemine çakılması ise şans eseri muhtemel bir faciayı önlemiş olurken, o sırada asansörde bulunan kişi yara almadan kurtuldu.

Olay Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fidan Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre binadaki bir eve mobilya getiren bir kişi, koltukla 0. kattan bindiği asansör zemin katta çakıldı. O anlar saniye saniye asansördeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Şans eseri kurtuldu

Asansörün binanın giriş katından, daha yukarı çıkmadan zemine düşmesiyle korku dolu anlar yaşayan mobilyacı şans eseri hiçbir yara almadı. Bu vesileyle onlarca kişinin yaşadığı binada şimdilik muhtemel bir facianın eşiğinden dönülmüş oldu.

Çakılan asansörde mahsur kalan kişi ise büyük bir gürültü ile zemin kata inen binadaki vatandaşların çabası ile kurtarıldığı öğrenildi.

Birkaç gün önce asansörü 80.000 lira vererek tamir ettirdiklerini söyleyen apartman sakinleri bu olayın polise yansımamasına da tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çerkezköy Tekirdağ Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title