Haberler

Boşanma aşamasındaki adam eşini katletti

Güncelleme:

Çankırı'da bir adam, boşanma aşamasındaki eşiyle tartışması sırasında dehşet saçtı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası eşini katleden adam, kısa sürede yakalandı.

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle katletti. Eşini öldüren adam kısa süre içinde yakalanırken talihsiz kadın morga kaldırıldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Dün gece saatlerinde Yapraklı ilçesine bağlı Ayseki köyünde boşanma aşamasındaki İsmail Çakır ile Semanur Çakır arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İsmail Çakır, tartıştığı eşi Semanur Çakır'ı pompalı tüfekle yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İsmail Çakır ekipler tarafından kısa sürede yakalanırken Semanur Çakır (31) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yapraklı Çankırı Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Halil Yılmaz:

Bende boşanma aşamasındayım anlayabiliyorum. Yazık bu tür olayların yaşanmaması gerekiyor ama insanın sabrınında bir sınırı var. Kadınlar gerçekten hadlerini çok aşıyorlar ölümü haketmiyolar ama iyi olan hiçbirşeyide haketmiyorlar

54
64
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Yok yere kimse kimseyi öldürmez, haksızken bile yasalar kadını koruyorsa herkes kendi adaletini kendisi tesis eder, ancak insan canına kıymanın hiç bir mantıklı gerekçesi olamaz...

57
52
yanıtYanıtla
Ömer Durmus:

Şu şöz en boş söz” yuvayı yapmak kolay yıkmak zor” nikah dairesinde evet bitti evlisin eee hadi bakalım bu kadar kolay boşanabiliyormusun? Davan çekişmeli ise Allah bilir kaç yıl sürer o sürede tedbir nafakası eee kararı beğenmedin , git temize oooo o ne kadar sürer Allah bilir ee o da bitti Nafaka bitmez, kadına adaletsiz bir pozitif ayrımcılık var, Kadın boşanıyor nafaka kesilmesin diye resmi nikah yapmıyor, itiraz ediyorsun delil resim çekiyorsun diyor “ özel hayat” e bide kadının babası öldü oradan da para eee süper emekli BU ADALET Mİ PEKİ?

40
38
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Elektrikli sandalye ile idam cezası istiyoruz. Gerekirse referandum yapılsın.

42
23
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

evlenmek ve boşanmak ilmen de dinen de caizdir, kadınlara hep eş gözüyle değil anne bacı, kız evlat gözüyle bakılmalı, düşünün ki kızınız ya da kız kardeşiniz eşiyle anlaşamıyor, boşanmak doğal değil mi, ömür boyu mu katlansın. Kadın bir kez evlenınce neden ya benimsin ya toprağın mantığı devreye giriyor, bu doğru mu

48
8
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

bu kadın katliamı çok arttı buna konuyla ilgili bilim insanları , adlı ve idari birimler yeni çareler düşünmeli, her gün kadınlarla ilgili böyle haberler çok sayıda okur olduk, Kadınlar boşanma davası açmadan önce devlet korumasına alınsın, bireysel silahlanmaya da tedbir alınsın.

30
8
yanıtYanıtla
Mevlüt Dündar:

manyaklik

29
8
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Neden insanlar bu kadar vahşileşti diye soran yok.

26
3
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Allah korkusu olmayandan her şey beklenir. Allahtan başka kimse birinin canını alamaz. Boşanma aşamasındaysan sık dişini biraz. Öldürmek nedir?

21
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title