Haberler

Bunalıma giren gencin balkondan atladığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı

Güncelleme:

Sinop'un Ayancık ilçesinde bunalıma giren genç, kendini 4. kattaki balkondan aşağıya bıraktı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, intihara kalkışan genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Ayancık'ın Çıvgın Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalıma giren T.Ü. evlerinin 4. katındaki balkonundan sarkarak intihara kalkıştı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Çevredekilerin olay anında yaptığı ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekledi. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Kendini aşağı atarak ağır yaralanan T.Ü. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayancık Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Barış ÖCAL:

Mutsuz insanların ülkesi haline geldik. Bundan sorumlu olan mevcut hükümet derhal görevi bırakmalıdır.

47
23
yanıtYanıtla
ihtiyar:

yaw ne alaka iktidar değişincede başka mutsuz insanlar olacak saçma sapan bir yorum olmuş bu her zaman olacak mutlu ve mutsuz insanlar aptal olan mücadeleyi bırakır

yanıt6
yanıt15
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hayata karşı bakışım balkonda izleyen sarılı dayı gibiyim.

13
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Balkondaki abim güzel izliyor :)

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title