Haberler

Sokak Ortasında 15 Yaşındaki Çocuğu Öldüren Zanlı Tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi arkadaşını pompalı tüfekle öldüren erkek çocuğu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bahçelievler'de aralarında husumet bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Mert Can Karagöz'ü pompalı tüfek ile öldüren şüpheli M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

15 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİNİ POMPALI TÜFEKLE VURDU

Bahçelievler'de dün saat 14.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte sokakta yürüyen 15 yaşındaki Mertcan Karagöz'ü pompalı tüfekle vurarak öldüren M.K. polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında yakalanmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli M.K. Bakırköy Adalet Sarayına sevk edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli, savcılıktaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheli M.K. mahkemedeki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bahçelievler Can Karagöz 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (67)

G:

Kaldırın şu kabadayı dizilerini ya

43
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

idam şart

25
0
yanıtYanıtla
maho ağa:

Kemal Sunal ve Şener ŞEN filmlerinde mafya bile sevimliydi, bu filmleri izleyen bir genç adam ölüderebilirmi? Birde ÇUKUR gibi leblebi gibi adam öldüren, kafaya sıkan bir diziyi izleyen bugünün gençleri babasını bile gözünü kırpmadan öldürecek duruma geliyor, bu diziden köşeyi dönen kokainman oyuncuların çok da umurunda, onlar paraya bakıyor olan millete oluyor.

21
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

İNŞ İÇERDEN CIKAMASSIN

19
0
yanıtYanıtla
(:

ennn fazla 10 sene yatar cıkar

yanıt5
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞI:

RTÜK ısrarla şiddet bağımlılığı yapan özendiren özelikle çukur. eşkıya dünya. avlu. kurtlar vadisi. gibi dizilerin kalmadığı sürece. gençlerimizin de beyni yıkanıp POLAT ALEMDAR özentisi içindeyken. bitmez bu cinayetler. ve serbest olan adeta bakkaldan sakız alır gibi satılan pompalı tüfekler satılıp kol geziyorsa. saygılar.

17
1
yanıtYanıtla
ladylady:

Allah aşkına şu mafyaya, silaha, kavgaya, intikam çatışmalarına özendiren dizileri kaldırttın sayın RTÜK!!! Bu cahil çocuklar ve hatta koca koca adamlar etkilenip böyle acı olaylara sebep oluyorlar. İzlerken içim yandı yavrum yavrum nasıl da korkmuş ölmeden evvel. Yazık günah değil mi bu çocuğa?. . .

16
1
yanıtYanıtla
DOST BAŞA,KUZGUN LEŞE....:

Husmet nedir ya 15 yaşıdaki çocukta ne husumeti, okulda basit bir kavga nedeni başak birşey yok, sonra polat alemdar, mafya dizilerinin yarattığı ifial, yazık

15
0
yanıtYanıtla
40AYAK:

KISASA KISAS ŞART

13
2
yanıtYanıtla
Mars:

Umarim ömür boyu yatar , 15 yasinda bu kadar soguk kanli olabilen biri 30 yasinda kim bilir neler yapar .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title