Haberler

Taksici selektör yapan sürücüye yumruk attı

Güncelleme:

Ankara'da bir taksici, kendisine selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti. "Niye selektör atıyorsun?" diyen taksici, sürücüye yumruk atmaya çalıştı. Kendisinin telefon kamerasıyla kaydedilmesine sinirlenen taksici daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Ankara'da bir taksici, kendisine selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti. Taksici, otomobilin Libya uyruklu sürücüsüne yumruklu saldırı girişiminde bulunurken o anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"NİYE SELEKTÖR ATIYORSUN?" DEYİP YUMRUK ATMAYA ÇALIŞTI

Akşam saatlerinde Turan Güneş Bulvarı yakını, Hollanda Caddesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, otomobil sürücüsü, önünde ilerleyen taksiye selektör yaptı. Duruma öfkelenen taksi şoförü ise otomobilin önünü keserek, "Niye selektör atıyorsun?" diyerek bağırmaya başladı. İkili arasında tartışma çıkarken taksici, Libya uyruklu otomobil sürücüsüne yumruk atmaya çalıştı.

VİDEO ÇEKİMİNE KIZDI

Kendisinin araç içinden videoya çekilmesine kızan taksici "O videoyu var ya senin..." ifadesini kullandıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Güvenlik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Bu taksicilerin çoğu sorunlu, sabıkalı, psikopatlardan oluşuyor, çoğu dayaklık. İşini düzgün yapan, dürüst, efendi, aile babası, namuslu taksici kardeşlerimiz üzerlerine alınmasın fakat normal iş yapamayanların, sabıkalıların, psikopatların çoğunluğunu oluşturduğu bir meslek haline geldi taksicilik, ehliyeti olan herkes taksicilik yapıyor memlekette.

65
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Taksicilik mafya işi oldu mafyadan alınıp memurluk haline getirilmeli en kısa cözüm bu

22
0
yanıtYanıtla
Uğur Ayhan:

Çözüm tag

yanıt2
yanıt0
Yasar Özleyen:

GÖRMEMİŞE LED FARLI ARABA VERMİŞLER ÖNÜNE GELENE SELEKTÖR YAPMIŞ . ÖNÜMDEN ÇEKİL DEMEYE GELİYOR BU HAREKET , NEDENMİŞ NEDEN ÖNÜNDEN ÇEKİLELEMİŞİM .

0
16
yanıtYanıtla
Okan :

Bu tarz kişiler çocuklarının rızkını falan düşündüğü için bu işi yapan insanlardan değil ne yazık ki. Çoluk çocuğunu düşünen insan, ışıklarda selektör yakıyor diye inip darp etmezz.! Mesleğin cilvesi midir, aslan gibi taksici adamı aracında sırtından vurarlar, bunun gibiler de aracından iner milleti darp ve tehdit eder... !!

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title