Haberler

ABD'de buz tutan gölete düşen anne ve oğlu için nefes kesen kurtarma operasyonu

Güncelleme:

- ABD'de buz tutan gölete düşen anne ve oğlu için nefes kesen kurtarma operasyonu

WASHINGTON - ABD'nin Illinois eyaletinde buz tutan gölete kaçan topunu almak isteyen çocuğunun suya düştüğünü gören anne gölete atladı. Anne ve oğlu, polisin başarılı operasyonu ile kurtarıldı.

ABD'nin Illinois eyaletinde geçtiğimiz çarşamba günü bir çocuk oyun oynadığı sırada futbol topunu donmuş gölete kaçırdı. Topunu almak isteyen 9 yaşındaki çocuk o esnada gölete düştü. Durumu fark eden anne ise çocuğunu kurtarmak için suya atladı. Çevredekilerin polise haber vermesinin ardından olay yerine Aurora Illinois Polis Departmanı'na bağlı bir ekip geldi. Yerel saatle 16.30 sıralarında yaşanan olayda, polisler anne ve oğlunu kurtarmak için gölete girdi. Polisin uzun uğraşları sonucunu anne ve oğlu halat yardımıyla karaya çekildi. Hafif yaralanan çocuk ve 2 polis hastaneye sevk edildi.

Olayın ardından açıklama yapan anne, oğlunu kaybedeceğini sandığını söylerken, kurtarma operasyonuna katılanlara ve polislere haber veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Illinois 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title