Haberler

12 yaşındaki kız çocuğu, 9 yaşındaki erkek kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu, ebeveynleri üst katta uyuduğu sırada 9 yaşındaki erkek kardeşini bıçaklayarak öldürdü. Kan donduran olayın ardından küçük kız gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABD'nin Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinde kan donduran bir olay yaşandı. Tulsa Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, geçtiğimiz cuma yerel saatle 23.43'te alınan ihbar üzerine bir eve gidildiği belirtildi.

"MEMURLAR KÜÇÜK ÇOCUĞUN BIÇAKLANDIĞINI TESPİT ETTİ"

Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin bıçaklanan bir çocuğa kalp masajı yaptığını söyleyen yetkililer, "Memurlar, çocukların ebeveynlerinin üst katta uyuduğu sırada 12 yaşındaki kız çocuğunun, 9 yaşındaki erkek kardeşini bıçakladığını tespit etti. 9 yaşındaki kurban ameliyata alınmak üzere hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki yaralı 02.30 sıralarında hayatını kaybetti" dedi.

12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU GÖZALTINA ALINDI

Polis olaya ilişkin yaptığı açıklamada, şüpheli çocuğun gözaltına alındığını ve bir aile merkezine sevk edildiğini duyurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Oklahoma Tulsa 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (5)

Ancinsan Toranaga:

İnternet oyunları çocuk ve gençliği suça sürüklüyor

119
9
yanıtYanıtla
VaioNokia:

online oyunların zararlarıyla ilgili tecrübelerini aktararanlar var, yazılan makaleler var. online oyunlar yetişkinler için bile bir bağımlılığa dönüşebiliyor. bu yüzden online oyunlara karşı dikkatli olunmalı.

yanıt51
yanıt7
Berke Aydemir:

millet gerizekalıysa doğru düzgün çocuk yetiştiremiyorsa, internet oyunlarının ne suçu var? doğru düzgün çocuk yetiştiremiyorsunuz sonra suçu oyunlara atıyorsunuz oh ne ala memleket... git çocuğuna ahlak dersi ver önce.

yanıt13
yanıt18
VaioNokia:

bu arada şunu da belirtmek istiyorum izninizle. insan ters psikolojiye yanıt verir. bu çocuklarda da böyledir. bu yüzden evlatlarımıza yasaklar koymak yerine onlarla arkadaş olup iyi bir arkadaşın yapacağı gibi doğruya

yanıt12
yanıt3
Seyfettin Sucu:

Internet gazeteleri yüzünden hep

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title