Haberler

27 yaşındaki genç, tabancasını temizlerken yanlışlıkla kendini ve annesini vurdu

Güncelleme:

Kırıkkale'de 27 yaşındaki genç, evinde temizlediği tabancasının kazara ateş alması sonucu hem kendisini hem de annesini vurdu. Anne ve oğul hastaneye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale'de 27 yaşındaki genç, evinde temizlemek istediği tabancasının ateş alması sonucu çıkan kurşun hem kendisini hem de annesini yaraladı.

SAĞ VE SOL VE SOL BACAKLARINA İSABET ETTİ

Olay, Kırıkkale'de Selim Özer Mahallesi 2249. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin bir odasında ruhsatsız olduğu öğrenilen tabancasını temizlemek isteyen M.K. (27), kazara ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun hem kendisine hem de annesi D.K.'nın sağ ve sol bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından anne ve oğul, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Servis Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (9)

Fsh:

27 yaşındaki gence silah niye lazımmış acaba trafikte, markette sokakta biriyle tartisirsa hemen cekip öldürsün diye mi yoksa eşi varsa kavga edince kurşun yagdirsin diye mi

4
0
yanıtYanıtla
Yan baktın:

Yan bakan olursa vurmak içindir malum mafyacılık dizileri sagolsun eline tesbih tabanca alan kendini adam zannediyor

yanıt1
yanıt0
Gurbetci:

Beyin olmayinca normal

2
0
yanıtYanıtla
Hadi canım:

O nasıl bir kaza ile vurmaktır ya bir çok yerden,sağ bacak sol bacak orası burası, kazaraaa olayı yersek!!

1
0
yanıtYanıtla
Selami:

Ruhsatsız silahlar herkesin elinde apaçiler çete olmuş iki üç haftada bir sıkıp duruyorlar. Yoldan geçen arabalardan ateş ediliyor havaya. Düğün asker uğurlama yok bilmem ne her zaman bir silah sesi var Istanbulda

1
0
yanıtYanıtla
Starss:

Ruhsatsiz silahin satisi kaldirilsin.silahin ne isi varmis Insallah iyilesirler ve genc silahi tutmaya bilé César efemez

1
0
yanıtYanıtla
murtaza:

ruhsatsız silah satışı zaten yasak. buna rağmen engel olunamyor. tıpkı uyuşturucunun yasak olmasına rağmen bulunabilmesi gibi. bu durumda 2 çözüm yolu var. ya ruhsatlı silah maliyetlerini düşürüp sağlık açısından sıkıntı yoksa herkes alabilecek. ya da yasadışı silah satışında çok daha sıkı tedbirler alınacak.

yanıt0
yanıt0
Çarşambalı:

Ruhsatsız silah zaten satılmıyor kaçak o yüzden de orjinaldan beş kat daha pahalı ruhsatsız diyor zaten

yanıt0
yanıt0
Berfin:

Sigarayı bıraktıracağınıza ruhsatsız silahların satışına engel olalım. Malum faha büyük sıkıntılarımz var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title