Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Karabük'ün Safranbolu İlçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Çerçevesinde, Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun Aldığı Beyaz Bayrağı Göndere Çekmek İçin Bekleyen Öğrenci Baygınlık Geçirdi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun aldığı beyaz bayrağı göndere çekmek için bekleyen öğrenci baygınlık geçirdi.

Tokatlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun açılışı ve beyaz bayrak asma törenine Vali Can Direkçi, Kaymakam İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Nihat Cebeci ile çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesi İstiklal Marşı okunurken çıkan ani ve şiddetli rüzgar kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Ardından, beyaz bayrağı göndere çekmek için direk dibinde bekletilen 6. sınıf öğrencisi Yasemin Pehlevan bayılarak yere düştü. Valinin korumaları tarafından müdür yardımcısı

odasına taşınan öğrenciye ilk müdahaleyi İl Sağlık Müdürü Dr. Korkut Eren yaptı. 112 Acil Servis doktorlarının da müdahale ettiği öğrenci, uzun bir süre sonra kendine gelebildi. Doktorlar, aşırı sıcak sonucu tansiyon düşmesine bağlı olarak bayılma olduğunu belirterek, öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

(HK-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title