Haberler

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı sona erdi

Ferizli Belediye Başkanvekili Hakan Demirbaş, "Temeli sağlam atılmış güçlü yarınlar ve nesiller için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir. Bu bilinç içerisinde eğitime olan desteğimiz, önceliğimiz olmaya devam edecek" dedi.

Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenciler, 2 haftalık tatile girmek için bugün karne sırasına girdi. İlimizde yaklaşık 212 bin öğrenci ile birlikte ilçemizde yaklaşık 5 bin öğrenci ara tatile girdi. Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanvekili Hakan Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz ve ilçe protokolü, Ferizli Değirmencik Rüveyde Güneş Okulu'nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karne verdi.

"Eğitimde kalite artıyor"

Öğrencilerin ülkenin geleceği, istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Ferizli Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Demirbaş, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Eğitim kalitesi ilçemizde gittikçe artıyor. Millet kütüphanemiz de 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın hizmetinde. Öğrencilerimiz bu hizmetten istifade ederek, kültür birikimi açısından kendilerini daha da geliştirebilirler. Bugün karnelerini alarak ara tatile başlayan öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza iyi tatiller diliyorum. Tatilde kitap okuyun ve spor yapın. Rabbim çocuklarımızı her türlü kötülüklerden korusun" şeklinde konuştu.

"Evlatlarımız aydınlık Türkiye'nin geleceğidir"

Öğrencilere karne veren ve sevinçlerine ortak olan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ise "Bugün bu sıralarda oturan öğrencilerimiz yarınlarımıza yön verecekler. Her türlü bilgi birikim ve donanımıyla çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişen evlatlarımız aydınlık Türkiye'nin geleceğidir. Özellikle eğitim öğretim kalitesinin artması ve fiziki ortamların iyileştirilmesi, yeni okul binalarının yapılması eğitim standartlarını en üst seviyeye ulaştırmıştır. Bu sıralarda eğitim öğretim gören evlatlarımız yarın ülkenin dört bir yanında görev alacaklar ve ülkemizi yönetecekler" dedi.

"Tatil günleri"

İkinci yarıyıl eğitim öğretim dönemi 3 Şubat Pazartesi başlayacak. İkinci dönem ara tatili 6-10 Nisan'da yapılacak. 13 Nisan'da başlayacak ikinci dönemin ikinci yarısı ise 19 Haziran Cuma tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline girilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Alp Arslanköylü Soner Yılmaz Ferizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title